todor plamenov написа:Предполагам, че въпросното ТСВ и КПВ 30211 използват състава на заминаващия в 7:45 пътнически влак 30114 Карлово - София. Обичайно този влак се движи в състав от два вагона.
Да и аз от нас ги виждам - когато пристигат и заминават влаковете от Пловдив,София - няма как да виждам само тези от посока Тулово когато идват - няма видимост.Но иначе на всички други им виждам през деня - вагоните - броя,локомотива и т.н.
Но не знаех състава на този влак ТСВ - то иначе за София и от София - влаковете са Електрически или Дизелови мотриски,една електричка ЕМВ 32 - 33 - и няколко влакчета с по две вагончета.
Днес влака от Бургас за София - беше с 5 вагончета - Мернах го когато заминаваше към София - беше излезнал от гарата - от нас го видях - движи се навреме.
Сутрешния за Бургас - София - Бургас тръгващ от София на 7.20 е с 4 вагона.Чайката днес не съм я мернал,но я мяркам в 18,20 - да влиза в гарата или да идва на път към гарата - тя е с 5 вагона.
Пловдивските се обслужват с електрически мотриси Сименс - три и четири вагонни,а последния влак за Пловдив в 19.50 са две електрички скачени.
Не съм слизал на гарата но влака за Сливен до колкото си спомням на 6.05 се обслужва от два вагона едни зелени/сини.Много са зле тези вагони.Сега той тръгва на 5.55 или 6.00 поради ремонт в гара Калофер - но скоро пак ще е на 6.05
Ама за ТСВ - съм останал,че са повече от 2 вагона - 3 или 4 може да са ми се видели,но пък е напълно възможно и да са два - аз по светлините съдя - та затова е възможно и да съм се заблуди.