Аз лично съм подел една инициатива да си плащам всички сметки към монополистите в жълти стотинки,няколко пъти са ми отказвали да ги приемат,но като видят че знам закона мърморят и броят нараъка,като последният път вече се бяха обурудвали с монето броячна машина явно не съм единствения
Пластик научно е доказано че българина е с робско мислене,винаги чака някой да го оправи.Многократно съм гонен от работа дисциплинаро именно заради това че си търся правата,но това не ме спира да продължавам и сега да го правя.Жалкото е че бюрокрацията и корупцията са на твърде високо ниво,а от там и трудностите при търсенето на правата ни.Знам че сама птичка пролет не прави но аз подкрепям протеста понеже е крайно време българите да си отворят очите и да се изправят пред тези които ни ограбват.
Аз лично съм подел една инициатива да си плащам всички сметки към монополистите в жълти стотинки,няколко пъти са ми отказвали да ги приемат,но като видят че знам закона мърморят и броят нараъка,като последният път вече се бяха обурудвали с монето броячна машина явно не съм единствения
. Знам че моята форма на протест няма да промени нещата но все пак е нещо,ако не съм в командировка на 15.05 и аз ще съм с вас по площадите 
Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това
Интернет – Новото общество.
Някъде там, в една февруарска вечер, няколко човека застанаха пред своите компютри. Времето навън беше мрачно и студено. Февруарският студ напомняше на всички, че зимата е дълга, но всички носеха един нов пламък в Сърцата си – Искаха промяната. От това те топлеха своите души и не ги интересуваше какво е времето навън, а какво е състоянието на Родината им. Тази, която в онзи момент, а и в настоящия, е в Колапс и хората са изложени на постоянен Геноцид.
Повечето живееха в България ,но сред тях имаше и емигранти . Тези млади хора намираха утеха и бягаха от проблемите си единствено в Интернет.
Те бяха началото на това, за което искам да ви разкажа:
Как се случи всичко и какво е съюз „СИЛА”
Ние, които пишем това до Вас, сме :
Същите малки хора, които всеки ден се борят да оцелеят; същите, които скърбят и ги боли, че са унижавани в собствената си страна ,от хората, които са избрани да работят в тяхна полза .
Именно Политиците - Политическите партии .
Хора, на които майките и бащите им, обещаваха всеки ден, че ще се оправим ,защото и тях всеки ден ги лъжеха , и на тях им се обещаваше. Ние не виним за днешните страдания нашите родители или нашите баби и дядовци, виним най – вече целия „политически ЕЛИТ”, ако можем да го наречем така . Защото вече 22 год. само се Обещава – но нищо Не се изпълнява !!!!
Събрахме се в интернет , но не защото нямаме приятели, с които да се срещаме и излизаме .
Събрахме се в интернет, защото, за да излизаш с приятели са нужни Пари, а тук в България вече ги няма .Особено младите хора са ощетени , защото дори и да завършиш с отличен ти няма как да се реализираш , защото ако не си в България син или дъщеря на някой важен или богат „,чичко” ти си никой – ти си сянка , ти си поредния от многото, които биват употребени и захвърлени от системата, наречена Държава . Ти си нейният донор ,но, когато ти имаш нужда от нея, тя те игнорира . Създадени са такива закони и бюрократични хватки , че дори и да си праволинеен човек ти се налага да вървиш по „ръба на закона” или дори от време на време да го престъпиш.
Затова и ние открихме другия свят, този на Интернет , този, в който дори и да си никой ,можеш да изразиш своето виждане без да се страхуваш за своето бъдеще . Светът, в Който и малките хора стават важни, защото сами откриват това което търсят ,сами обясняват това което искат, сами си помагат без да се познават. Защото в този свят няма комерсиални цели, в него ти просто си сам. Събираш се с хора в групи и форуми ,но винаги можеш да си тръгнеш , когато пожелаеш и никой не те вини, спазваш правила , но ако не ти харесват пак си тръгваш и търсиш други съмишленици – някъде там в Глобалната мрежа.
Така и ние се срещнахме във Фейсбук - в началото всеки си направи по една „Група” и канеше други групи да се присъединят. Други хора , непознати за него. Всеки искаше да се изкаже за проблемите, които нарастват всеки ден . И така, докато всеки един осъзна, че проблема е общ .
Просто всеки го вижда от своята си гледана точка. Проблема беше и все още е само един!
Ние имаме държава – която благодарение на „Политическия си Елит” не се грижи за своите поданици.
Ние имаме малцинство от хора, които се облагодетелстват за сметка на мнозинството.
Ние имаме най- високите цени в Европа – а сме най бедни .
Ние имаме най- голяма смъртност в Европа – а нямаме здравеопазване.
Ние имаме най- разбитите пътища в Европа – а плащаме за тях на Европейски цени.
Ние имаме учители – нямаме ученици .
Ние имаме земеделски производители – нямаме земеделци .
Ние имаме работна ръка, нямаща какво да работи .
И в същия момент ние нямаме Инвеститори и Политическа воля да се привлекат такива .
Създават се закони, в които или трябва да си „мазохист”, за да решиш да правиш Бизнес в България, или да си на „ти” с Политическия Елит. Създават се такива правила ,че нормалните инвеститори да не идват. Правилата са за големите – „силните играчи”, така наречените
„Монополи”, „картели”, „олигополи” ,и както вие се сетите да ги наречете .
Правилата са създадени за тях, да съществуват само те, всички други просто трябва да изчезнат.
Което се случва и днес, просто трябва да се огледате – всеки един от вас е потърпевш .
Ето, осъзнали всичко това, няколко младежи решиха да се изправят срещу Тях . Срещу Неправдата която се опражнявя всеки ден. В началото бяха Янко Янков, Иван Янушев,
Кирил Димитров и още няколко човека , след тях се присъединиха и други. Създаде се едно ново общество, водено от безкористни цели. Всеки в това общество знаеше с какво може да помогне, знаеше какви хора познава , знаеше дали може да ги приобщи за Каузата. Знаеше и го правеше - днес сме хиляди, които всеки ден отделяме от времето си, за да направим България добро място за живот, ние не искаме да чакаме да ни обещават, искаме ТУК и СЕГА – това да се случи. Ние знаем, че е възможно и ако Вие знаете като нас как, подайте и вашата ръка, заедно ще сме още ПО- СИЛНИ!!!
Някъде там, в една февруарска вечер, няколко човека застанаха пред своите компютри. Времето навън беше мрачно и студено. Февруарският студ напомняше на всички, че зимата е дълга, но всички носеха един нов пламък в Сърцата си – Искаха промяната. От това те топлеха своите души и не ги интересуваше какво е времето навън, а какво е състоянието на Родината им. Тази, която в онзи момент, а и в настоящия, е в Колапс и хората са изложени на постоянен Геноцид.
Повечето живееха в България ,но сред тях имаше и емигранти . Тези млади хора намираха утеха и бягаха от проблемите си единствено в Интернет.
Те бяха началото на това, за което искам да ви разкажа:
Как се случи всичко и какво е съюз „СИЛА”
Ние, които пишем това до Вас, сме :
Същите малки хора, които всеки ден се борят да оцелеят; същите, които скърбят и ги боли, че са унижавани в собствената си страна ,от хората, които са избрани да работят в тяхна полза .
Именно Политиците - Политическите партии .
Хора, на които майките и бащите им, обещаваха всеки ден, че ще се оправим ,защото и тях всеки ден ги лъжеха , и на тях им се обещаваше. Ние не виним за днешните страдания нашите родители или нашите баби и дядовци, виним най – вече целия „политически ЕЛИТ”, ако можем да го наречем така . Защото вече 22 год. само се Обещава – но нищо Не се изпълнява !!!!
Събрахме се в интернет , но не защото нямаме приятели, с които да се срещаме и излизаме .
Събрахме се в интернет, защото, за да излизаш с приятели са нужни Пари, а тук в България вече ги няма .Особено младите хора са ощетени , защото дори и да завършиш с отличен ти няма как да се реализираш , защото ако не си в България син или дъщеря на някой важен или богат „,чичко” ти си никой – ти си сянка , ти си поредния от многото, които биват употребени и захвърлени от системата, наречена Държава . Ти си нейният донор ,но, когато ти имаш нужда от нея, тя те игнорира . Създадени са такива закони и бюрократични хватки , че дори и да си праволинеен човек ти се налага да вървиш по „ръба на закона” или дори от време на време да го престъпиш.
Затова и ние открихме другия свят, този на Интернет , този, в който дори и да си никой ,можеш да изразиш своето виждане без да се страхуваш за своето бъдеще . Светът, в Който и малките хора стават важни, защото сами откриват това което търсят ,сами обясняват това което искат, сами си помагат без да се познават. Защото в този свят няма комерсиални цели, в него ти просто си сам. Събираш се с хора в групи и форуми ,но винаги можеш да си тръгнеш , когато пожелаеш и никой не те вини, спазваш правила , но ако не ти харесват пак си тръгваш и търсиш други съмишленици – някъде там в Глобалната мрежа.
Така и ние се срещнахме във Фейсбук - в началото всеки си направи по една „Група” и канеше други групи да се присъединят. Други хора , непознати за него. Всеки искаше да се изкаже за проблемите, които нарастват всеки ден . И така, докато всеки един осъзна, че проблема е общ .
Просто всеки го вижда от своята си гледана точка. Проблема беше и все още е само един!
Ние имаме държава – която благодарение на „Политическия си Елит” не се грижи за своите поданици.
Ние имаме малцинство от хора, които се облагодетелстват за сметка на мнозинството.
Ние имаме най- високите цени в Европа – а сме най бедни .
Ние имаме най- голяма смъртност в Европа – а нямаме здравеопазване.
Ние имаме най- разбитите пътища в Европа – а плащаме за тях на Европейски цени.
Ние имаме учители – нямаме ученици .
Ние имаме земеделски производители – нямаме земеделци .
Ние имаме работна ръка, нямаща какво да работи .
И в същия момент ние нямаме Инвеститори и Политическа воля да се привлекат такива .
Създават се закони, в които или трябва да си „мазохист”, за да решиш да правиш Бизнес в България, или да си на „ти” с Политическия Елит. Създават се такива правила ,че нормалните инвеститори да не идват. Правилата са за големите – „силните играчи”, така наречените
„Монополи”, „картели”, „олигополи” ,и както вие се сетите да ги наречете .
Правилата са създадени за тях, да съществуват само те, всички други просто трябва да изчезнат.
Което се случва и днес, просто трябва да се огледате – всеки един от вас е потърпевш .
Ето, осъзнали всичко това, няколко младежи решиха да се изправят срещу Тях . Срещу Неправдата която се опражнявя всеки ден. В началото бяха Янко Янков, Иван Янушев,
Кирил Димитров и още няколко човека , след тях се присъединиха и други. Създаде се едно ново общество, водено от безкористни цели. Всеки в това общество знаеше с какво може да помогне, знаеше какви хора познава , знаеше дали може да ги приобщи за Каузата. Знаеше и го правеше - днес сме хиляди, които всеки ден отделяме от времето си, за да направим България добро място за живот, ние не искаме да чакаме да ни обещават, искаме ТУК и СЕГА – това да се случи. Ние знаем, че е възможно и ако Вие знаете като нас как, подайте и вашата ръка, заедно ще сме още ПО- СИЛНИ!!!
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак 
Лук Ойл - Пропан бутан - 1.29лв.; Честито Новата Цена на Газта !!!! В полза на Хората ,които в Последно Време - похарчиха и последните си ПАРИ !!!! за газови уредби !!!! Цена на Газта в Белгия - 1.13 лв.!!!! Ние сме ПО - Богати от Белгия ли ?!!!!! Ако си стоим вкъщи - скоро ще си задаваме Въпроса - Имаше ли страна с име България !!!! На 15.05.- Всички на Улицата !!!!!
Ето още нещо по въпроса (ако вече не сте го чели):
http://www.youtube.com/watch?v=BGpTrDEq ... re=related
Планът можете да прочетете в подробности тук:
http://www.omda.bg/bulg/Ran/ran_new/index.html

http://www.youtube.com/watch?v=BGpTrDEq ... re=related
Планът можете да прочетете в подробности тук:
http://www.omda.bg/bulg/Ran/ran_new/index.html
напуснал Сдружение "Клуб Железопътен Моделизъм - България"
ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!!! КОЙТО ОБИЧА ОТЕЧЕСТВОТО СИ !!!! ДА СЕ СЧИТА ПОКАНЕН – НИЕ ИЗЛИЗАМЕ ЗА ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ !!!! ОТ ВСИЧКИ КОИТО ЯВНО НЕ Я ОБИЧАТ ,ОТ ВСИЧКИ КОИТО СА СЕ ОТДАЛИ В ПОЛЗА НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ ,ОТ ВСИЧКИ КОИТО НЕ РАБОТЯТ В ПОЛЗА НА ГРАЖДАНИТЕ !!!! СТИГА СМЕ КОМЕНТИРАЛИ !!!!! ВРЕМЕ Е ЗА ДЕЙСТВИЯ !!!! НЕКА БЪДЕМ ЗАЕДНО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НА БАРИКАДИТЕ!!!
Ще седим или ще Излизаме !!!! ВСИЧКИ трябва да ИЗЛЯЗАТ !!!!!
НА 15.05.2011 год. / неделя / във Всички Градове вижте часа за Града !
СТИГА СМЕ МРЪНКАЛИ ВРЕМЕ Е ДА ИЗРЕВЕМ !!!!
Ще седим или ще Излизаме !!!! ВСИЧКИ трябва да ИЗЛЯЗАТ !!!!!
НА 15.05.2011 год. / неделя / във Всички Градове вижте часа за Града !
СТИГА СМЕ МРЪНКАЛИ ВРЕМЕ Е ДА ИЗРЕВЕМ !!!!
Ами ето затова ще се возим на 30 годишни влакове.Ето затова ще събираме стотинки за да можем един път месечно да се разходим с влак.Ето затова ще снимаме влаковете със старите си фотоапарати.Ето затова бабите и дядовците ни ще тънат в мизерия.Ето затова ще вземаме заплати като в бананова република,а цените ни ще са като в Германия.Ето затова ще карате 30-годишни Шкоди вместо чисто нови Тауруси.Ето затова ще се радвате,че са вдигнали еди кое си намаление от 25 на 40 км/ч .Явно живеете добре и мизерните ви заплатки ви стигат и затова не излизате да протестирате.Браво Българи,"гордея се със вас"!
Пластик и аз исках да изляза ,но за съжаление се намирам на територията на атомната централа и няма как да изляза да протестирам защото тук в Козлодуй всички работят в централата и вземат едни сериозни пари,и никой не излиза да стачкува а и на територията на централата всяко едно такова действие има тежеста на опит за атентат а на всичко отгоре в тези дни се зареждаше атомно гориво и директно се отива в затвора при такива действия.Съжалявам но това ме спъна
иначе твърдо съм зад вас.
Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това
Топлофикация-мошеници,Ел,разпределителни дружества-мошеници,Храната ни фалшива пълна с отрови произведена от мошеници,цените на горивата високи наложени от мошеници,работодателите-мошеници,Това ли е Eвропа?Така ли трябва да живее българина европеец с мошениците и в мизерия!!!
Информация
Модератори