В единственото бистро , което се движи има нововъведения - купетата вече се водят бизнес класа , като в тях са монтирани контакти.Помня , че в 8614 на 24-ти април от Стара Загора се качиха група фенове на Левски заедно с придружаващите ги полицаи.Феновете заеха сепаретата на бистрото , главно , за да пият бира , а полицаите седнаха в едно от купетата.Само след малко дойде кондукторката , която им каза , че тези купета се водели бизнес класа и ги накара да станат от там.Послед видях , че се бяха преместили в бар-отделението.
аз съм забелязал че в повечето купета на бистрата, които разбирасе се водят за "Бизнес класа" ги заключват, може ли да знам защо?

Е браво на бай Ганьо... вместо да се приведат бистрата в годен за експлоатация вид, ще ощетяваме други влакове... няма оправия и това си е!nagi написа:Вчера се получи телеграма за промяна в ПКВ на влакове 2611/2610 до второ нареждане, вместо вагон-бистро да се включи вагон-бюфет.

По-разумно решение според мен щеше да е 47-цата да остане на 2613/2612, а синята 55-ца на Златните, за да няма недоволни.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Администратор

Администратор

Информация
Модератори