Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

bdz46 написа:Не знам за какво парно е говорел, но се вижда, че ток има.
И се вижда, че статичния пак е сдал багажа :lol: Прави са момчетата от бистрото, топло не е имало, защото управлението му е чрез постоянен ток от статичния, а той "червене" - демек предал е Бога духа!
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Не съм компетентен по въпроса с парното, но те са си длъжни да си стоят в бистрото (работното място), а не да ми спят там дето не им е мястото в 1-ва класа.В бистрата все пак се продават и неща за които не е нужен ток.Незнам кои са били, но и аз съм си имал проблеми с едни двама хубосници от бистрата, но искам и да подчертая, че от бистротаджиите има и много свястни и готини хора. :wink:
Пътувай с влак - спаси природата !
Администратор
Администратор

В случая с бистрото - вагона е бил повреден, съответно е бил и студен, за това колегите са отказали да работят.

Аз пак се връщам на момента с билетните касиерки - на София има една врътла на "военна" каса, една проблематична на Подуяне и тези на Стара Загора - в частност г-жа Мария Катанова. За мен по-голямо престъпление от това да се държиш нагло, да не си познаваш видовете документи и нормативната уредба и да правиш хората на маймуни няма. Наглостта на г-жа Катанова вчера е стигнала до там да ходи чак на влака(8612) и да топи на превозната бригада, че ей оня там се е качил с "фалшив" билет - като такъв е визирала обр. 925, който си е напълно редовен.

Мнение от Иван_Вълков »

Относно бистрата - много готини хора бачкат там , даже един път така след Септември поседнахме заедно на една маса с персонала на по бира. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Администратор
Администратор

Вчера 22.04.2011 г на гара Стара Загора отново проблем с билетните касиерки поради непознаване на документите, даващи право на безплатно пътуване - билет обр. 925, издаден от "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД, Централно управление.

Касиерката Г-жа Мария Стоянова(ниска с къса кестенява коса, носеща очила) ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ създаде проблеми при опит с такъв билет да си издадем запазени места за БВЗР 8614 до София. След близо 10 минутни обяснения, държане от нейна страна изключително неуважително(говори на "ТИ" и заплашваше с "връзките си"), места бяха издадени - за грешен клас. На въпроса защо при ясно написан клас "ПЪРВИ" ни дава места за 4-ти вагон, тя се сопна и реши да поправя върху вече издадения билет номера на вагона и местата. Поисках нов билет за запазени места, при което същата изреше дузина обидни думи относно външния ми вид, завършвайки с "Природо, природа, защо не си събереш вересийте". Това смятам, че е изключително нарушаване както на СТАНДАРТИТЕ ЗА ПОВЕДЕНИЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В БДЖ-ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ-ЕООД, така и на личните права на хората, а с изказаните по повод външният ми вид мнения, госпожата нарушава ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ, поради което срещу същата ще бъде подаден сигнал до ръководството на БДЖ-ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ ЕООД и ще се консултирам относно търсене на правата си по съдебен ред, тъй като на случката има свидетели.

И после да се чудят защо хората бягат от влака - ами ето: Навъсени и злобни касиерки, некомпетентно обслужване в гари и влакове, злоупотреби и прочие...
64.19
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

специално тази касиерка е доста високонамерена, аз лично не съм си имал проблем с нея, но нейното поведение е под всякаква критика, наистина редно е да се докладва за злоупотребата и отгоре на всичко като има свидетели дано да и друснат едно дисциплинарно уволнение
Обратна връзка:

Мнение от muri83 »

Марио един съвет от мен другия път като се държи така надменно и високомерно госпожата,която явно не е учила когато трябва ,снимаи я със скрита камера и я осъди.Ти и да си пускаш жалби до съответните органи май фаида много много няма да има
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

muri83 написа:Марио един съвет от мен другия път като се държи така надменно и високомерно госпожата,която явно не е учила когато трябва ,снимаи я със скрита камера и я осъди.Ти и да си пускаш жалби до съответните органи май фаида много много няма да има
късно е, може да се видят в съда
Администратор
Администратор

Тя си е за съд и съответно ще бъде съдена. Не и е първа изцепка. Предишен път скъса билет обр. 925, защото "такъв билет не съществувал". Сетне дойде до влака да ме кепази на началник-влака, че нямам билет, съответно аз обаче бях се качил с картата си ПТПС в задната кабина на локомотива. Дойде и там. Но нищо.
64.19
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

явно е доста нагла, а иска ли да стане стрелочник? :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Сакън, фане да избий хората... а недей ти така... :!:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Техник
Техник

Мнение от n0_aLoNe »

Няма страшно, то Стара Загора е с "руска блочна", там стрелочниците само мажат стрелките. :)

Мнение от svd90 »

Леле,тая е похбъркана :lol:
Трябвало да я снимаш и да я изложиш публично в интернет пространството или "Господари на ефира",примерно :lol: Съденето мисля е доста крайна мярка и.. само ще си изгубиш времето и нервите :D

Мнение от disell »

Наистина сега "Господарите на ефира" вършат повече работа от български съд , едно време вестник "СТЪРШЕЛ" беше такъв-осмеят ли те вътре и направо си "умрял" .

Мнение от railwaymaniac »

На 24 септември във влак 30118 превозната бригада не издаваше документ за пътуване, а събираше пари на ръка. Освен това не забелязах присъствие на транспортна полиция. Не ги търсих, но би трябвало за 2-3 часа поне веднъж да обиколят двата вагона. Е да ама не... :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Тарифи, превозни документи и превозна дейност | Fares, tickets and transport activity”

Информация