Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Кви милиционери, кви 5 лева ве братче... ако бяха истински полицаи (милиционери), щяха да въдворяват ред, да оглеждат след потегляне от всяка гара какво се случва във всеки вагон, а не да ми лежат като паши.
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Глобален модератор
NIKSS!, моля!, те спамим!, а те ни четат и се радват че ги наричаме "милиционери"... хайде холан...
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Мнение от plastikat »

На 27-ми декември с годеницата ми седяхме на едно кафенце на гара Пловдив.Бяхме седнали на външните маси,за да мога да снимам влаковете (точно до подлеза).До тук всичко добре,но след малко се появи един мангал и взе да ми предлага часовници-викам не благодаря.След това изкара няква фалшива самобръсначка и ми вика искаш ли "джилет" (а не Жилет) :lol: , и пак търпеливо му отговорих,че не желая и е по-добре да се разкара ,че почвам да вдигам кръвно и не е здравословно да продължава да се върти около мен.От там 5 минути спокойствие и на шестата ,същия гаден мангал се върна при нас и взе да ме моли за цигара.Казах му,че имам но няма да му дам,а той взе да мрънка като "изпъдена свекърва".И му казах да иде на павилиона до нас и да си купи ,а той взе да ми се обяснява,че нямал пари .В този момент търпението ми взе да се изчерпва ,но някакси го преглътнах и с чисто приятелски тон му заявих,че проблема си е негов.Тогава мангала взе да мрънка цитирам : "абе вие какви хора сте ,мрън мрън мрън (нещо си на цигански).Запъти се към подлеза да слиза и тогава направи на голямата си грешка ,погледна ме право в очите и ми каза: майка ти да еба български педал стиснат. Това просто преля чашата и не е нужно да ви обяснявам как се изнесох на "свински тръст" с моите скромни 110 килограма :lol: Точно на последната стълба в подлеза го "почерпих" такъв юмрук в главата ,че сигурно още ме помни .И да си дойдем на думата -насреща ми полицай от транспортна полиция .Вместо той да дойде и да ни разтърве ,аз хванх мангала за яката и го заведох до полицая и взех да му обяснявам ,как тоя гаден гнусен мангал ми продава крадени часовници и когато съм му отказал да ги купя е взел да ме псува.И полицая ме погледна адски тъпо и каза на мангала "извини му са на момчето",все едно сме в детската градина.Попитах го (полицая) дали няма поне да му поиска лична карта и да го обискира ,за да види дали наистина носи крадени вещи в себе си .А той най-спокойно и равнодушно ми отговори ,че тъкмо бил слизал от влак и работното му време било приключило и да съм звъннел на 112.Тогава тотално полудях и се почувствах безпомощен и му изсипах още един мощен юмрук в гандната мусура на черния мангал и тръгнах да излизам от подлеза,на стълбите ме посрещна годеницата ми трепереща от притеснение и ме попита какво става ? Като и обясних и тя щеше да припадне от смях и даже ме караше да пускаме жалба към съответния служител на транспотна полиция,но аз така и не се навих.Бяха ми достатъчно емоциите и не ми се занимаваше с бюрократщина и бумащина.
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Браво, така се действа.
А бай Федя, не си прав. Не аз ги наричам милиционери. Пак казвам, че ако бяха такива нямаше само да лежат и да се чудят каква простотия да свършат. :evil:
Глобален модератор
Да така е мочета, това си е живата действителност!, но "те" на това се опират, че на редовия гражданин не му се занимава с бюрокрация. И го знаят много добре!, знаете ако се заядеш делото ще спечелиш но... а така ли трябва да е , уви не и те го знаят и ни се подиграват и не самоДРАЗНЯТ НИ!. :roll:
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Мнение от plastikat »

Ами аз съм от Бургас,ще пусна жалбата в Пловдив ,след един месец ще ме извикат в Пловдив на очна ставка :lol: После мангала ще ми разбере имената и ще пусне жалба ,че съм го бил .Полицая ще го е яд ,че съм пуснал жалба против него и ще стане свидетел на мангала и в крайна сметка аз ще изляза виновен.За туй бой и *бане не се връщат,бой колкото може и от там дим да ме няма и толкова-пито -платено .
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Вече полицията е с престъпниците, а не с българите, та не можеш да разчиташ на закрила от тяхна страна... всичко е в твоите ръце... ако сам не се защитиш, никой няма да ти помогне, пък после да докажат, че точно ти си го бил. :wink:

Мнение от WOLFMX »

Момчета, не всички полицаи са гадни изверги. Повечето са найстина, но НЕ всички. Ще ви разкажа два мои случая, тъй кога единият е хубав, а другия не е ще започна с хубавия. Еднна пролетна ваканция преди около две-три години исках да замина с 2613 през ГО. Касиерката ми беше издала билет не 2613, а за друг влак заминаващ през ноща. Стигнах на гарата с лудо тичане и се опитах да си преиздам билета, но жената на касата каза, че не може. До тръгването на 13-кога оставаха само пет-десет минути и бях на косъм да го изпусна. Все пак касиерката написа на гърба на билета ми, че важи за 2613. Стигнах до един от вагоните на влака и видях полицаи застанал на прозореца. Помолих го да се кача при него, защото във влака беше истински ад. Той се съгласи и така за ПЪРВИ път в живота си срещнах свестни транспортни полицаи. Бяха супер готини и не правеха проблеми, че снимам въобще през целия път. Даже и смяната на ГО беше добронамерена и разговорлива. Истински пичове ви казвам! Толкова бях впечатлен и щастлив, разговаряхме, смяхме се и беше супер. Никога няма да забравя тези полицаи. Имената им така и не научих, значките също не загледах. Сега гадния случай. Беше 18-ти Юни, точно на рождения ми ден. Майка ми ми подари новия фотоапарат. Понеже бях страшно впечатлен от снимките, които прави започнах да снимам като гламав. Каквото минеше през обектива и се движеше по релси беше заснемано веднага. Започнах с трамваите и реших да снимам и метрото. На всяка станция снимах по два влака и самата станция. На Люлин дойде полицай и започна да ме разпитва. Аз откачих от страх и се скрих зад една от колоните с надеждата, че ще се махне. Той се разпеняви зверски. Какво съм правил тук, не съм ли бил знаел, че е забранено, щял да ме води за разспит в "стаичката", всичко се било виждало горе. Толкова много се панирах, че поне успях да скршя фотоапарата и продължих да снимам с телефона си (преди да ме хване к....т с.н). Накара ме да изстрия снимките и да се обадя на нашите. Представа си нямам как го разубедих,но ме пусна да се прибера и не се стигна до разпит и до обаждане до нашите. До този тип се намърда някаква кокона, която ме гледаше победоносно през цялото време докато изродът се правеше на големият мъж. Поне се отървах и фотоапарата все още е с мен. Можеше и да ми го конфискува ако го бях задържал в ръцете си. Е колеги, мисля, че можем да направим една равносметка от това.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Така е, прав си. Последната ми случка е от вчера сутринта на гара Плевен... дежурната кука направи проблем на мен и още един спотър, че началник-влакът на Янтрата сигнализирал, понеже стояхме на 2-ри перон (този между 1 и 2 коловоз), че сме се готвели да драскаме със спрейове. :shock: :o Докато обикаляхме из вагоните, търсейки някое топло купе, дойде и ни разпита, а когато тръгнахме да си взимаме билети, ни поиска и личните карти, отидохме в стаичката, където ни записа, след това се обади да провери дали не сме издирвани и когато разбра, че сме чисти, ни пусна по живо, по здраво. Значи спотърите може да се преследват, а графитаджиите винаги да се измъкват, а? Ша им са не види и пущиняците, СМЪРТ! А оная пикла от Янтрата дет са пише началник-влак, ако я добарам не я усещам просто... кондукторките бяха супер, дори имаше стажантка, а оная тръгнала да се превъзнася... такива да си подават молбите за напускане на момента, иначе ще ме предизвикат да следя със скрита камера всякакви нередности и тогава жална им майка! :evil:

В кръга на шегата, вече сериозно обмислям идеята да си водя списък на кои гари са ме проверявали, съмнявайки се, че съм от "лошите". :D Само ще кажа, че и да се спукат, няма да намерят нищо, за което да се хванат в мен. :wink: 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация