Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор
Транспортна полиция

Мнение от bdz_bg »

Отварям тази тема, да дискутираме относно транспортна полиция.Понеже няма създадена тема специално за тях.Ще ми е интересно да чуя и вашето мнение по въпроса?Докато търсих факти, за този отдел на МВР, попаднах на следния форум.
http://www.police.ba4ka.com
Чувам слухове,че от нова година мислят да ги махат или поне да останат съвсем малко като бройка.Разпитах няколко познати кондуктори и установих, че не са доволни като цяло от работата им.Знаят,че нямат право да пътуват в А-вагона, но си мълчат, защото много се заяждали и ги дебнели..Имам едно предложение, относно мнението на превозните бригади за тях.Защо не се направят анонимни анкети на кондуктори и началник влакове, дали са доволни от ефективността на транспорта полиция?Ще ми е интересно да видя отговорите им, но вече предполагам какви ще са.
:)
Пътувай с влак - спаси природата !
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Интересно защо не мога да гласувам.Дава ми , че уж съм гласувал , а гласовете са 0 и 0. :D
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Нещо и при мен не ми дава да се гласуваи за това я махнах.Утре ще го отстраним този проблем. :)
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Моето мнение е, че работата на Транспортна полиция в дадени региони е тотално неефективна. Тук веднага визирам София като най - проблемна точка. Въпреки, че се хвърлят луди пари за патрули, кражбите от влакове и инфраструктурата не са секнали, а освен това редовно влаковете биват бомбардирани с камъни. Във влаковете също работата им е неефективна - вместо да съдействат на превозните за уреждане на нередовните пътници, те просто им проверяват личните карти и с това приключва всичко.
64.19

Мнение от Labros »

Трябва да се преразгледат точките на работа на Транспортна милиция. Нека дори и дегизирани агенти да минат и да видят как се работи. Сигурен съм, че едно 50-60% ще изхвърчат.
Администратор
Администратор

Labros написа:Трябва да се преразгледат точките на работа на Транспортна милиция. Нека дори и дегизирани агенти да минат и да видят как се работи. Сигурен съм, че едно 50-60% ще изхвърчат.
Работата в тази структура е ясна. Всеки си прави каквото си иска!
64.19

Мнение от Labros »

Ясно е, че със сигнали до никъде няма да се стигне.
Да направим следното- със скрити камери и придружени от цивилни агенти на отдел "Въртешна сигурност" при МВР да се направи една мащабна кампания.
Администратор
Администратор

Labros написа:Ясно е, че със сигнали до никъде няма да се стигне.
Да направим следното- със скрити камери и придружени от цивилни агенти на отдел "Въртешна сигурност" при МВР да се направи една мащабна кампания.
Добра идея. Пък и напоследък особено след "хубавите" думи за тази служба по дирекции, телевизии и сайтове, МВР и е вдигнало мерника!
64.19
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Ако се питат превозните бригади, те също не ги харесват.По никакъв начин транспортна полиция не им помага.Проверяват личните карти на хората създаващи проблеми и това е.За полицията щом са с лични карти са изрядни. :evil:
Администратор
Администратор

Снощи на Пловдивската гара отново господата от Транспортна полиция бяха в нарушение. Двамата хубостници се бяха чучнали без да имат право при информаторката, като по този начин смущаваха работата и. Има фото - доказателства.

Мнение от lubo_katastrofata »

Ми дай да видим, че ми стана интересно :twisted:
Изпитвам буфери! Без стенд :D
Администратор
Администратор

lubo_bulgaria написа:Ми дай да видим, че ми стана интересно :twisted:
Като се прибера в Сф ще имате кадрите. Само да спомена, че господата се направиха на доста интересни, че нямали сме право да снимаме в гарата хахаха.
O

Мнение от HASSEN »

Днес се качих от Михайлово в бв 8613 и във втория първокласен вагон единият блюстите на теда четеше вестник, а колегата му спеше ;)
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Нали знаете защо няма полицай в Desiro.Просто няма 1-ва класа. :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

bdz_bg написа:Нали знаете защо няма полицай в Desiro.Просто няма 1-ва класа. :lol:
По-скоро 32-ка... за 30-ките и 31-вите съм съгласен, но 10-ките имат 1-ва класа, която пък е много малка и ако има и пътници с първокласни билети и куката ще е принуден да е във второкласния салон, който пък ако е пълен и картинката хептен става весела. :D :lol:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация