Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Коя се движи в момента, питам защото преди месец в ГО на 7, 8 коловоз видях 84-44 002 запечатана със леки следи от графит по нея.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Не съм се заглеждал специално по номера , но мисля , че 001 е в движение.На тази снимка от 10-ти декември мин. г. е именно този вагон.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

001 е в движение, 002 лятото беше на Чайката, но след отстрел с камъни от изроди я вкараха за смяна на стъкла и оттогава ни вест, ни кост. :? От Дряново ще изкарват 3-ти вагон. 8) :P
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от plastikat »

Вижте на каква меко-казано "безценна"информация за 44-ките попаднах http://kolowag.com/wp-content/uploads/2 ... LEDNA1.pdf
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Интересно... по проект вратите е трябвало да бъдат тъмносини, а реално са ги направили оранжеви. :evil: :x
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

тамън като са оранжеви ще се набиват на очи, но не са зле и сините :lol:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Това е само част от техническата документация за септемврийските 44-ки , интересно защо вместо "ВРЗ 99" е сложено наименованието "КОЛОВАГ" , доколкото знам , през годините на социализма това бе някаква ремонтна фабрика във Варна.
Собственик на "ВРЗ 99" (почти 90%-ово участие) е Емил Йончев - бизнесмен и общински съветник от Пазарджик.Около 5 % от останалите дялове се държат от сина му (двамата общо имат 95 %) и за останалите миноритарен притежател е някакво друго лице , чието име не знам.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

"КОЛОВАГ" е търговската марка на ВРЗ-99.
"КОРАЛОВАГ" е корабостроителница във Варна и няма нищо общо.

Мнение от 43.309 »

Тези със сините врати, може да са новомодернизирани.

Мнение от plastikat »

Старите са .Просто това да кажем е "прототипа" след което вратите му са боядисани в оранжево :wink:

Мнение от 46 242 »

Защо решихте,че има трета дряновка?

Мнение от plastikat »

http://bg.rfdryanovo.eu/Railcar%20recycling.html Ето малко информация и за дряновския завод,на някои от снимките ясно се вижда ,че има 5 вагона в доста напреднал стадий,така че нищо чудно скоро време да се появят още дряновски 44-ки............

Мнение от 46 242 »

А снимките актуални ли са? Със сигурност можем да кажем за два рециклата в подготовка в Септември, но за Дряново.. :roll:

Мнение от plastikat »

Ами то се вижда -5 вагона с налепени черни прозорци (тоест изключваме версията ,че снимките са стари и това може да са 63-ки)Да предположим ,че 2 от тия 5 са излязли ,значи остават още поне 3 да излязат.

Мнение от plastikat »

На 03.03 пътувах с 8672 .Бях във вагон 44003 .За първи път се качвам в 44-ка и първите ми впечатления са доста лоши.Облегалките на седалките бяха ужасно твърди и неергономични.При скорост над 100 километра вагона се тресеше адски много - наляво-надясно-напред-назад-нагоре-надолу.............Също така очаквах ,че ще са доста по-безшумни ,но уви 97-ците ми се струват значително по-тихи.Направих и клипче как седалките се тресат ,все едно не са им стегнати болтовете :lol: Ако искате мога да го кача във vbox7.Ето снимка и на "новите' стационарни степенки : http://www.foto.bg/showphoto.php?photo= ... puser=6915
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация