Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Тези дни на 8610 (състава на пристигналия вечерта в Бургас 8615 ) се пускат вагони,които отвън не приличат на нищо.На всичкото отгоре са само 4 ( с първокласния) + фургон.От клипчето на Rexkos пак са толкова,като са малко по - свестни,но има дни,в които са под всякаква критика.

Мнение от 46 242 »

Относно 8615 : въпреки многократните сигнали този влак продължава да се движи само с 5 вагона. На пътниците се предлага превоз от тип "дюнер-кебап" :x Кой ще ти мине за проверка в подобна навалица. Рай за гратисчиите от ЕП и Ихтиман....

Мнение от rexkos »

8615 e пълен хаос. Миналия петък имаше сума народ по коридорите.
Един вагон, ама пълен! (4627)

Мнение от 46 242 »

rexkos написа:8615 e пълен хаос. Миналия петък имаше сума народ по коридорите.
За кондукторите обаче е спокойствие в празния фургон....
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Нещо подобно се получава и при международните 490/491.Състава е следния - 3 вагона,само в един от тях може да се пътува.В някои дни направо е абсурд да се съберат пътниците,като повечето от тях са нагъчкани като в консервна кутия.
Забелязал съм и още нещо-голяма част от идващите в По с 491 вечерта са цигани - някъде към 80-90% от пътниците,слизат с големи торби и сакове.Не знам от къде се събират толкова,може би идват още от Белград.

Мнение от rexkos »

46 242 написа:
И после има десетки гратисчии. :x
Един вагон, ама пълен! (4627)
Обратна връзка:

Мнение от mitko_pz »

rexkos написа:
46 242 написа:
И после има десетки гратисчии. :x
Е то ако са във фургона ще е много добре.От наблюденията в 8614, който е двойно по-дълъг от 8610, в неделя също е претъпкан, но кондуктурите вместо да са във фургона имат служебно купе, след него има полицейско купе и по-такъв начин се губят 16 места за нищо. :roll:
депо подуяне
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Снощи ПВ 10115 се напълни още от София, а на Подуяне вече беше невъзможно да се седи в него. Беше само с една секция - 32 141/142. На Подуяне се качиха около 25 железничари и седнаха в първия вагон. В това време някакво момче, което било оперирано си търсеше място, а началник - влакът(от Пловдив :evil: ) вместо да му освободи седалката до служебното място(там се бяха насадили дисагите на кондукторите), започна да крещи на колегите, които цял ден са били на работа и започна размяна на реплики. В разгара на ситуацията имаше няколко бързи заплахи от страна на началник - влака, след което целия вагон се надигна и последва бурен скандал. В край на крайщата въпросното място бе разчистено от дисаги, а колегите от превозните бригади от Пловдив още веднъж доказаха колко са нескопосани.
64.19
Обратна връзка:

Мнение от mitko_pz »

И в Дианата е имало подабни изпълнения не се е стигало, чак до комфликти обаче.Там винаги възникват неуредици със запазените места в 1-ви вагон.Понеже този вагон се явява някак си обърнат, големите номера са от към локомотива,а малките отзад, някой бригади зимат малките друг зимат големите и се получава, че твойто място е служебно. :?
депо подуяне
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Принципно да,но в действителност много малко хора си спазват местата и всеки сяда където намери.Аз в Дианата никога не си сядам на мястото,а пътувам във вагона серия 63 за превоз на инвалиди.Не знам на какъв принцип продават места за него,но той в определени дни е пълен повече от всички останали вагони,в други дни е почти празен.Но във всички случаи,е по-уютен. :D
Обратна връзка:

Мнение от mitko_pz »

Касиерките, който продават билетите на ЦГ София са разделили касите като първите 4 каси са за Чайката, а останалите са за Белия кох и Дианата.На една от касите пред касиерката стой разпределението на 1 вагон и на С вагона, като преди мен хора пътуващи за По им дава места в С вагона, а на мен до Пзк 1-ви вагон.
Иначе аз и без това предпочитам началото на влака от дясно по посока на движение :D
депо подуяне
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Преди време останах изключително неприятно изненадан,когато от първата каса долу исках да си купя билет до Пловдив за Дианата,а касиерката ми каза да съм идел на втората,пред която чакаха минимум 20 човека,понеже в нейния компютър не фигурирал този влак и когато тя вкара билет за него,давало грешка в системата.
:shock: :shock: :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация