NIKS пак си прочел между редовете
днес идва 8671 а утре ще има 8672 и 8614 и се чудя кой от двата да хвана.Какви часови пояси ,какви 5 лева ..............
Чети хубаво ,от там помисли малко и чак тогава пиши глупости ,за да не ти се смеят ,не ти го казвам за лошо 
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак 
Тъй като днес е бил без бистро , възможностите са 2:
1. утре пак да е без бистро - т.е. така , както е бил днес;
2. да вземе бистрото от "Сл.бряг".
Окончателно нищо не може да се каже , тъй като в електронното разписание си го пишат обичайния състав , возещ бистро.
Но ти като отидеш към 15:00 на гарата и видиш композирани двата влака , ще решиш на кой да се качиш.Още повече , че утре 8614 не е календарен.
1. утре пак да е без бистро - т.е. така , както е бил днес;
2. да вземе бистрото от "Сл.бряг".
Окончателно нищо не може да се каже , тъй като в електронното разписание си го пишат обичайния състав , возещ бистро.
Но ти като отидеш към 15:00 на гарата и видиш композирани двата влака , ще решиш на кой да се качиш.Още повече , че утре 8614 не е календарен.
Весо, вчера 8671 е бил с бистро (001), а съставът както спомена DIMITKO94 e този.
За "Слънчев бряг" не съм сигурен дали е бил с бистро (003), но ако не е по 5-та линия, значи е с него.
За "Слънчев бряг" не съм сигурен дали е бил с бистро (003), но ако не е по 5-та линия, значи е с него.
Ясно , аз нещо съм се подвел по някое мнение от "Актуална информация" .
Значи със сигурност утре 8672 ще има.
Интересно защо утре 2672 няма да се движи.Толкова ли не могат да приложат същата схема и при него? Или пътниците по 2-ра са толкова драстично намалели , че няма финансов смисъл от пускането му?
Значи със сигурност утре 8672 ще има.
Интересно защо утре 2672 няма да се движи.Толкова ли не могат да приложат същата схема и при него? Или пътниците по 2-ра са толкова драстично намалели , че няма финансов смисъл от пускането му?
Информация
Модератори