Преди да спрат 44-ките южняка се движеше с състава на чайката + 1 Дряновски вагон,даже и преди кажи речи към новата година я видях 2-втората.VESO написа:Сигурно е нямал , както пише колегата форумец.Някой да подаде информация за южния.
Интересно къде изчезна другата дряновска 44-ка , нали по едно време се движеха двете.
БДЖ НАД ВСИЧКО!

http://vbox7.com/play:1e3ce7e0VESO написа:И аз за първи път виждам написано , че Южният Weekend е бил с дряновска 44-ка.Такава беше Дианата преди време , когато возеше двете "Bhmpz" .

БДЖ НАД ВСИЧКО!
Клипът ми засича зверски , единственото , което видях , че има първокласна 63-ка , дряновска 44-ка , още една първокласна "Amp" , бистро и второкласна 63-ка - типичната композиция на "Варна Weekend".Кога е било това , понеже не е споменато във форума , а още от пускането им , тези влакове са обект на особено внимание и следене? Не минава и седмица без някой да ги засече , пътува , или фотографира.
южнякът до сега по 3 пъти е бил с този състав.VESO написа:Клипът ми засича зверски , единственото , което видях , че има първокласна 63-ка , дряновска 44-ка , още една първокласна "Amp" , бистро и второкласна 63-ка - типичната композиция на "Варна Weekend".Кога е било това , понеже не е споменато във форума , а още от пускането им , тези влакове са обект на особено внимание и следене? Не минава и седмица без някой да ги засече , пътува , или фотографира.
БДЖ НАД ВСИЧКО!
Информация
Модератори