Обратна връзка:
8636

Мнение от mutagen »

Ужас,3 вагона за такова дълго разстояние,представям си какво става вътре в петък вечер примерно....старозагорци скоро може да почнат да карат само машината...:(

Мнение от Тената »

А тоз влак на времето е вървял със 18 вагона, за пнайра бил сас 23 вагона, ми расправят колегите от ПО
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

През 2003-та г. помня следната композиция - за Варна: фургон , 5 седящи (4 В и 1 А) и спален и за Русе : 3 седящи (3 В) и спален.Общ състав при потегляне от Пловдив - 11 вагона.
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

Хубави спомени,за жалост,само спомени...:(накъде отиват нещата незнааам,ще се изпотрепем някой ден или нощ в някой влак!!!
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Нещата отиват на към много зле за холдинга поне по отношение на пътническите превози с това орязване на съставите. Да, наистина има влакове, които в определени дни не генерират пътникопоток за броят вагони, с който са се движили в предишния ГДВ, но има дни, в които им трябват допълнителни вагони. Всички знаем, че финансовото положение е тежко, но така не бива да се продължава. :idea: :!:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

Не бива,но...продължава и то с пълна пара,щом Бв Варна-Пловдив е пуснат с 3 вагона...какво да говорим,да не казвам,че съм виждал и"Родопи" с 3 50-ки.... :roll:

Мнение от evrokoma »

Може съставите на всички влакове да са орязани заради влаковете които са на мястото на липсващите дизера :wink:
Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Честно казано се замислих и за тоя вариант, но Янтрата например на какво основание е орязана? Нейните вагони не се пускат на мястото на ДМВ. Вярно, на 30-ти януари /неделя/ като пътувах, бях във 2-ри вагон и абсолютно сам на масичка от Чб до Сф, а имаше и други празни двойки, 4-ките бяха заети, докато на 12-ти декември /неделя/ си трябваше 4-ти второкласен и това си е, пълна гъчканица беше. По нова година и 2 второкласни са достатъчни. :D :lol: А има влакове /например Родопите, 8636/8637 /, които е грешка да бъдат орязвани по какъвто и да било повод... както чета мненията тук и разбирам, че те всеки ден генерират стабилен пътникопоток. :idea:

Мнение от Vancho »

За сертификатите ли питате :lol: Аз лично друго обяснение нямам. В тия студове надали се спират вагони за ревизия въпреки ужасяващата мизерия разпростираща се във всички депа / дори в наше село/ Пловдивските не знам как са, но на 3 януари като се возих с Хебъра и той не впечатли с особено чисти вагони... Единствено горските пътници и БВ по първа обслужвани от Пловдивски вагони има някакъв резон да са с намален състав, но пък към Свищов ще се пускат две кончета или там някоя 17 ка и не е логично да се орязват толкова много състави. Аз лично се питам защо не спрат например дезирата за Силистра, които са порядъчно празни, а спират претъпканите свищовски дезира :evil: и ги заменят с един вагон ... и то какъв... ама кой да ти обясни.. Бай Тошово време мина и вече не би трябвало да се дотира Силистрата, ама кой знай може би се опитват всячески да спасят най младата линия от закриване, което като се замислим не е чак толкова лошо, но става за сметка на други много по важни и натоварени участъци :!:
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Честно казано не се бях сещал сертификатите да са причина за спиране на огромен брой вагони и в последствие орязване на съставите. Това обаче автоматически може да го отхвърлим, защото както се знае не само вагоните, а и локомотивите са с изтекъл сертификат, пък си се движат, така, че това не е причина. Може да има вагони с неизправно или слабо отопление, но пак е съмнително поради голямата бройка. :roll:
Що се отнася до влаковете за Свищов, всичко там все още е с Дезиро, докато не ги спрат напълно. Конете се движат за Троян. Това е сегашната тенденция.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Троян - Плевен, Левски - Троян и някои Левски - Свищов ще са с вагони, 24103/104 в участъка Левски - Плевен ще е с ЕМВ 32 :o .
Модератор
Модератор

Мнение от todor plamenov »

Към по-горния пост на Saruman бих добавил,че има промени в началните часове на тръгване и пристигане на влаковете по гореспоменатите линии, както и по 28-мо отклонение Варна - Кардам. Технологически се налага промяна, заради ДЛ 07 и 55, които ще правят маневри в крайните гари вместо Дезирата. Измененията в разписанието на тези влакове вече са налични в сайта на БДЖ.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Засега все още всичко за Свищов е с Дезиро, пише го ясно в графика на филиал Левски, за Троян само 55+вагони. :?
Модератор
Модератор

Мнение от todor plamenov »

Повсеместната подмяна на Дезирата влиза в сила от 07.02.2011 г. С тогавашна дата трябва да се гледат промените в разписаията.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Утре е назначен влак 20291 с час на явяване 05:20 ч. в Шн. Някой да има повече инфо какво представлява :?: :roll: :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Trainspotters forum”

Информация