Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Съмнява ме да ги спират всички накуп , по-скоро по няколко бройки ще изпращат останалите ще си движат ! Все пак са пускани в експлоатация по различно време и ме съмнява всичките едновременно да са достигнали пробега за ремонт ! Ама знае ли човек с това въртене може и да са ги нагодили ! :lol:
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

И аз не мисля, че цялата серия 10 ще се спре изведнъж, именно поради причината, че са въвеждани в експлоатация по различно време. Отделно от това има опция за разрешаване на даден процент надпробег при добро общо техническо състояние. Предполагам, че ще ги карат по 5 мотриси.

Мнение от disell »

Днес се споменаваше цифрата 7 , интересно какво ще правят 10.19*20 и 10.05*06 които са почти нови без пробег но естествено вече ограбени до немай къде.

Мнение от 45-170 »

Тази сутрин деломаистора в Варна каза че от 01.02 спират 7 броики
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Смятаме, че положението е едно, а реално е друго. С непрекъснатото им въртене по различни рамена, ходения до ГО и Ва за ТП и други, не се надявайте, че въпреки различното въвеждане в експлоатация пробезите са много различни. Аз лично не вярвам, че за 1 месец ще успеят да бъдат ремонтирани качествено 7 ДМВ. В най-добрия случай 2 ДМВ на месец може да бъдат отремонтирани и връщани обратно, докато тук постепенно всичко спре. :arrow:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Все пак няма да бъдат ремотирани у нас, така че има шансове да се ремонтират качествено и в срок! Само че има едно НО - казано е че ще се спират и че ТРЯБВА да минат ремонт - че ще ги спрат е ясно, но дали ще минат ремот.... за него трябват и пари...

Мнение от disell »

По принцип ремонтите би трябвало да се извършат в кратък срок тъй като
ДМВ-тата са на модули и ако имат резервни ще ги сменят много бързо , единствено проверките на кабелажа и тръбопроводите и системите на климатизацията биха ги забавили повече.
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

disell написа:По принцип ремонтите би трябвало да се извършат в кратък срок тъй като
ДМВ-тата са на модули и ако имат резервни ще ги сменят много бързо , единствено проверките на кабелажа и тръбопроводите и системите на климатизацията биха ги забавили повече.

Според мен (дано не съм прав) ще ги изпратим за ремонт и повече няма да ги видим - щото няма да имаме пари да платим ремонта, ще пропуснем и лизингови вноски и Сименс ще си ги прибере....
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Ааа, не си прав. БДЖ не си оставя магарето в калта. :D :lol:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от disell »

Е нали тъкмо сега взехме едно заемче.... :wink:
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Почна се утре всички кардамски влакове с 07+ВО или 55. Айде и Панагюрските с 07.

Мнение от 43.309 »

Някой има ли представа кои номера са спрени, както сега, така и преди /знаем има ударени, чакащи части итн./?
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Най-спрени са 10 005 и 10 019.

Мнение от lubo_katastrofata »

bdz46 написа:Най-спрени са 10 005 и 10 019.
Дай боже и останалите 23 Дезира да са така! :D

Мнение от Иван_Вълков »

Ако пуснат панагюрски със седмак пишете бързо да ида да му се накефя.... :lol: много ги харесвам Людмилките.
Публикувай отговор

Обратно към “Дизелови мотриси и мотрисни влакове | Diesel Multiple Units and railcars ”

Информация