На 5-и януари 2011 г. се възползвах от неочакваната отпуска и си организирах фотосафари по 4-а линия. Някои снимки:
Разминаване някъде из Балкана. Аз съм на влака Варна - Пловдив. Другият е за Букурещ.

Остър завой

Останалите са пейзажи, снимани от влака. Това ми беше целта на разходката.

Разминаване някъде из Балкана. Аз съм на влака Варна - Пловдив. Другият е за Букурещ.

Остър завой

Останалите са пейзажи, снимани от влака. Това ми беше целта на разходката.

Последно промяна от NikolaiRG на Чет Яну 06, 2011 5:40 pm, променено общо 3 пъти.
не само снях, а и студ, но иначе снимките не са лоши
Вчера ми беше странно, че в планината има много малко сняг, а на юг от нея няма въобще. Започна да вали, когато слязох на Дъбово за 40 минути, за да взема обратния влак.VESO написа:Леле в Русе колко сняг има.Чак и аз се учудих.
А в Русе онзи ден едвам си изрових колата от снега, за да я запаля да поработи за 5 минути, за да не клеяса от студ.
Изрових още няколко парижки снимки от 6 март 2007 г. Явно ми беше ден за посещения на технически конструкции, за разлика от предишния, когато попадах все на търговски центрове. 
Мостче за метрото над Сена (ако не се лъжа, железопътният мост е горният, но вече не помня)

Още едно

Обикновена линия (не на метрото) покрай Сена

Станция La Défense. Това е търговската част непосредствено под входа. Под нея има станция на метрото, а най-отдолу станция на RER.

А когато човек излезе на повърхността, вижда това (и какво ли още не).

Накрая, една снимка от днес, 07.01.2011 г. Парижката линия покрай реката ми напомни за тази картина, когато няма сняг, разбира се. Не успях да намеря снимка на същото място без сняг в моя компютър и затова пускам днешната снимка. Това е кеят в Русе.

Накрая, ето ме и мен там долу:

Мостче за метрото над Сена (ако не се лъжа, железопътният мост е горният, но вече не помня)
Още едно
Обикновена линия (не на метрото) покрай Сена
Станция La Défense. Това е търговската част непосредствено под входа. Под нея има станция на метрото, а най-отдолу станция на RER.
А когато човек излезе на повърхността, вижда това (и какво ли още не).
Накрая, една снимка от днес, 07.01.2011 г. Парижката линия покрай реката ми напомни за тази картина, когато няма сняг, разбира се. Не успях да намеря снимка на същото място без сняг в моя компютър и затова пускам днешната снимка. Това е кеят в Русе.

Накрая, ето ме и мен там долу:

Последно промяна от NikolaiRG на Пет Яну 07, 2011 8:52 pm, променено общо 1 път.
Hungerford Bridge, Лондон, 23 май 2008 г. Железопътен мост между гара Charing Cross от север и гара Waterloo от юг и между мостовете Waterloo Bridge и Westminster Bridge. Наблизо са Royal Festival Hall, County Hall и London Eye. От двете страни на железопътното трасе има два пешеходни моста, наречени Golden Jubilee Bridges. Снимката е снимана с поглед на север. Там слязох на метростанция Embankment (крайбрежна улица), за да си продължа скитането из града. Вече бях разгледал повечето места и се чудех кое от всичко да повторя. В крайна сметка повторих доста.

Дунав мост 2 на 25 април 2011 г. на фона на крепостта Баба Вида. Строежът напредва:

Информация
Модератори