Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Абсолютно! Пълни натегачи... в нищо друго не ги бива! :twisted:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Обратна връзка:

Мнение от pavel »

Всичко, което казвате относно "народната" милиция е абсолютно вярно. Брат ми имаше голям мерак да учи в милиционерската школа в Симеоново и никъде другаде, защото после работата му била сигурна. Изпитите бяха изключително тежки - физически, психо, литература и история, и се влизаше трудно, но 80% от местата дефакто са запазени за деца на "наши" хора, от сорта например на някои представители на фауната от другия форум, които влизаха дори да изкарат двойки. Е брат ми влезе, завърши, назначиха го и стана пишман, че се е забъркал в тоя буламач, където е длъжен да работи минимум 10 години. Всеки божи ден се прибира ядосан от работа, понеже му писва от "контакти" с хайлазуващи големи "клечки" в МВР и по други институции. Да не говорим, че ако някой уличен милиционер нещо сгафи, това е на главата на началника. А некадърниците си имат "чадър" отгоре и ако пробваш да уволниш някое подобно милиционерче, после ти ще изхвърчиш, а то ще се завърне на бял кон. А като съда в Страсбург осъди България, всички ние плащаме обезщетенията от нашия джоб. Има и "норматив" от рушвети, който шефът на районното трябва да снася "нагоре" иначе го понижават. Още като студент половината им курс пропищя от едно преподавателско говедо, което е било разжалвано и уволнено, но после възстановено от върховния административен съд. Познавам и един друг човек, който не е "партиен" кадър, успял е с триста зора да влезе и завърши школата като първенец на випуска и въпреки това вече 15 години е районен инспектор за 600 лева.

Едно време пък, в моето село милиционерът строши от кьотек собствения си син, защото беше почнал масово да краде големи външни огледала от автобусите и да ги раздава на децата - след като се разбра кой е, две седмици не го видяхме навън, а после още беше целия син.
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

Ами седим,не ни стиска за нещо повече,все още милеем за тази.....държавичка!!!
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

С риск да се повторя в позицията си, но смятам, че репресивните методи на милиционерите спрямо ЖП спотърите са една добра причина мизерната ни държавица да лъсне пак през Европейската комисия за правата на човека и Европейския съд. Но първо трябва да се намерят няколко човека, които без страх да заведем колективно дело в български съдза нарушаване на човешките ни права и ограничаване на свободите ни. Аз поне имам дори документалн0 доказателство за репресия срещу ЖП спотър именно за това ЧЕ СНИМА ВЛАКОВЕ НА ГАРА ПЛОВДИВ!!! Надлежно подписано от Старши полицай Борис Михайлов.

Мнение от Bdz_fan_site »

В понеделник,когато бях на Пловдив,имах и аз проблем с ТП,слезнах от влака всичко нормално и отивам на 1-ви коловоз да се видим с един приятел,и ТП идват и ни водят в стаята,бяха 3-ма полицая,30мин беше разпита,заплашваха ни,че ще ни заведът в затвора,че ще ни бият.И незнам как,но успяхме да излезнем от там,и отидохме на МЖ. ПО-Прослав,тръгнахме да си взимаме билети за 8612 и същите идват и викат. 'Само да ви видя,ще ви арестувам пред всички'. :twisted:
БДЖ НАД ВСИЧКО!

Мнение от Vancho »

От цялата работа не разбрах причината за яда на полицаите ? :roll:
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

причината е проста, нямат си друга работа и започват да се заяждат с спотърите, а що престъпници се крият по гарате на тях хич не им е еня :evil:

Мнение от Vancho »

Мисълта ми беше че по принцип все нещо провокира полицаите, я ''съмнително'' мотаене из пероните, я прескачане и минаване през коловозите, я снимане като в повечето случаи, я нещо друго, а от това описание няма нищо освен среща и разговор с познати, те ако тръгват така на всеки да се карат... Просто описанието не ми се вижда достоверно. Не защитавам фуражките, но просто тука не е споменато нищо което е провокирало чак пък такава ярост у полицаите :roll: Аз не съм чувал някой да си седи на гарата и да говори със свои познати и изведнъж без да е правил каквото и да било до него да отидат полицаи, да го разпитват 30 минути и т.н. :!:
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D

Мнение от Bdz_fan_site »

Значи,те ни видяха,е имаме апрати и започнахме да вадиме стативи от раниците.
БДЖ НАД ВСИЧКО!
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

аз за това се ограничавам да прескачам по коловозите, но това наистина май за първи път се получава те да ти правят забележка, че чакаш или говориш с някой познат гарата, но какво може да очакваме от пловдивската транспортна полиция :?

Мнение от Dimitko94 »

Bdz_fan_site написа:В понеделник,когато бях на Пловдив,имах и аз проблем с ТП,слезнах от влака всичко нормално и отивам на 1-ви коловоз да се видим с един приятел,и ТП идват и ни водят в стаята,бяха 3-ма полицая,30мин беше разпита,заплашваха ни,че ще ни заведът в затвора,че ще ни бият.И незнам как,но успяхме да излезнем от там,и отидохме на МЖ. ПО-Прослав,тръгнахме да си взимаме билети за 8612 и същите идват и викат. 'Само да ви видя,ще ви арестувам пред всички'. :twisted:
Това което е написано от Bdz_fan_site, един вече бивш съфорумец е пълна лъжа. Аз бях там, и знам много добре как стана всичко. Първо, когато той слезе от влака на 6-ти коловоз, вместо да мине през подлеза, както всички останали той премина през всички коловози чак до 1-ви, за по напряко без да използва подлеза, и така се стигна до транспортна полиция. Които след това обясниха без заплахи, арест, бой и т.н. какво може да се случи като пресича от горе по коловозите и може би щяха да го пуснат ако не лъжеше толкова много за всеки въпрос който му задаваха ТП, единстеното грешно нещо което казаха беше че не може да снимаме по гарата. Такаче според мен Bdz_fan_site се опитва да изкара нещата такива каквито не са заради негова грешка!

Мнение от dida »

то че полицаите са тъпи тъпи са но в случая не са виновни понеже изпълняват някакъв закон от комунистическо време още според които снимането на влак е един вид шпионаж или държавна тайна ли не знам но има нещо такова и макар и остаряло за да си оправдаят заплатите си го спазват

Мнение от desiro_94 »

Dimitko94 написа: Това което е написано от Bdz_fan_site, един вече бивш съфорумец е пълна лъжа. Аз бях там, и знам много добре как стана всичко. Първо, когато той слезе от влака на 6-ти коловоз, вместо да мине през подлеза, както всички останали той премина през всички коловози чак до 1-ви, за по напряко без да използва подлеза, и така се стигна до транспортна полиция. Които след това обясниха без заплахи, арест, бой и т.н. какво може да се случи като пресича от горе по коловозите и може би щяха да го пуснат ако не лъжеше толкова много за всеки въпрос който му задаваха ТП, единстеното грешно нещо което казаха беше че не може да снимаме по гарата. Такаче според мен Bdz_fan_site се опитва да изкара нещата такива каквито не са заради негова грешка!
Като свидетел мога да подтвърдя това. Колкото до него, сега ако беше още член на форума имаше да критикува Dimitko94, защото е казал истината. Но и без да го е видял това вече го прави, като не спира да плюе форума, както и мен и Dimitko94.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Вижте само каква траница имат в сайта на "Инфраструктурата" във Великобритания:

http://www.networkrail.co.uk/aspx/777.aspx

Кога ще ги стигнем и ние и в сайта на НКЖИ да има подобна страница! Написано си е какво е разрешено и какво е забранено. Като стана въпрос за забраните вижте има една която забранява спотърите да носят каквито и да е било сигнални дрехи, които могат да оприлечат спотъра на работник. Спомням си тука преди време искахте да ни карате да носим и ние...
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

какви дрехи да носим светлоотразителни жилетки ли :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Trainspotters forum”

Информация