много хубави времена баха, когато на "Дианата" бяха 97-ците, после като сложиха 63-ките направо не ми се желаеше да се качвам в нея

за сега не съм се возил в "Дианата", но като имам път от Ст.Загора до Пловдив или София няма да пропусна да се кача в нея, да видя за какъв лукс става на предвид 

Подкрепям с две ръце. Почти всяка седмица го използвам като се връщам от Свищов и като изключим винаги закъснелия Хебър, дори и Дунава да позакъсенее още на Левски, то пък на Горна хебъра закъснял по малко
Тръгва + 3, пристига минус 2 и то с един куп намаления
Наистина обаче е много топъл и уютен
Ако му понамалят спиранията за трима дядовци и пет бабки между Го и Р ще е идеален и някъде около 1 ч 50 ама мечти .... да е под 6 ч някога 

Забравяш Петко Каравелово /абсолютно нулев пътникопоток/. Пътувайки всяка седмица установявам, че единствено на Полски тръмбеш слизат 10 и повече пътника. Друг такъв случай е Бяла, но там е рядкост повече от 3 4 да слязат. На Борово Иваново и Две могили е още по плачевно. А е цяло чудо ако от горепосочените гари общо /включая и Полски тръмбеш/ се качат повече от трима души за нагоре.. Не мисля че подобен пътникопоток е оправдан за спирането на даден влак, за който всяка секунда е от значение и би могла да допринесе за увеличен пътникопоток от някои по големи населени места. Но транспортната схема е устроена така от дълго време и работи успешно явно /щом влака е полупразне/ ... Цялостната промяна не става от днес за утре, но наблюдавал съм всички БВ и с изключение на БВ 4646, който изпълнява функцията на сутрешен КПВ, другите нямат абсолютно никаква нужда от спирания освен на Бяла и Полски тръмбеш. Но нали е важно да качим пет бабки и трим дядовци, вместо да пренасочим някой и друг студент от Ивконските автобуси

Благодаря за информацията, ще е полезна при корекцията на проектните разписания на влаковете по 4-та! По принцип засега ги бях правил да спират на Птб, Иваново и Две могили, но като казваш, че само на Ба и Птб трябва да спират... ще има корекции, щом другите не генерират нужния пътнокопоток. : )
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Тъмна Индия http://vbox7.com/play:19101ff8 

Информация
Модератори