Я си погледни малко снимките в railfan. Ти лично си снимал 74 от състава на Дунава с такава тапицерия /или поне така си написал/VESO написа:Да се върнем към темата , от известно време Дианата вози една 74-ка с кафява тапицерия , днес успях да я засека и да пътувам вътре.Номерът на вагона е 50 52 29 74 229 - 9 , а ето снимка на интериора.
Досега друга 74-ка с такива седалки не съм срещал.

Мяркал съм го 3-4 пъти в състава на 2613 (сега 2615). Имам и снимка:VESO написа:Варненска или плевенска? Понеже съм виждал подобна тапицерия на вагон от състава на 2654.
http://www.prikachi.com/images/338/2668338P.jpg
100% съм сигурен, че е варненски. Снимката е от пътуването ми до София на 15.06.2008 г.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Администратор

Администратор

Абре кой е тоз малаумник, дет е измислил тия инвалидни 63-ки? По неграмотно измислени вагони не бех виждал... 80-ките и 33-ките (съответно 26 и 18 метрови) освен за велосипеди са с предназначение и за превоз на ТПЛ. За чий тогава са тез отвратителни инвалидни 63? За капак, дряновските рециклати ги правят по същата схема. |(
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
трудна работа ще е, по-добре е инвалидния, а и тоалетната е специално нагласена за инвалидите
В бистрата "ARkimbz" тоалетната също е широка , пригодена за ползване от трудноподвижно лице.Докато в "АRmz"-тата , които гласят да ги пускат е тясна като в обикновено exDB.
Последно промяна от VESO на Пет Дек 03, 2010 12:13 am, променено общо 1 път.

Информация
Модератори