Мнение от ElLoko »

Това е от хоста, с едни момчета докато си държахме форума на по-евтиния хост ставаше редовно така. Питахме фирмата и ни казаха, че за тези кинти, които плащаме има ограничение за влезлите потребители на кръгъл час. Тук според мен е същото, начин за поправяне на проблема е махането на Гугъл ботовете, а ако станем много потребители и се мъчим да влезем едновременно, ще трябва да се дават повечко пари за хост-а.

Мнение от evrokoma »

може ли да се направи нов скин за форума че с тоя е доста трудно да се различава в кои теми има нови мнения и в кои не тоест темите с нови мнения да се оцветяват в мако по друг свят от този бледо оранжав :roll:
Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Че то можеш да различиш мненията.Тези , които са нови , се оцветяват с друг цвят.Ето две снимки , правени преди минута.

Изображение

Изображение

Мненията , оцветени в жълто , са новите.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Весо, научи се да ползваш клавиша Print Screen.
Техник
Техник

Мнение от n0_aLoNe »

Print Screen->после в Paint-> Paste (ctrl+v) -> safe as и си готов. :)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Добре , това какво общо има с текущата дискусия и мнението на evrokoma не мога да разбера. :roll:
Той казва , че не се разбират новите мнения , а аз му доказвам , че напротив , новите мнения се открояват съвсем нормално от останалите и се виждат ясно.Това , как ще го представя , няма никакво значение.
Тодоре , това с paint-а го знам , но вместо да ми даваш съвет , вземи оправи най - после опцията в този раздел да се edit-ват мненията , че тук мога само да цитирам чуждото или своето.Нито да се трие , нито да се преместват мнения не може.Това е моята препоръка.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Аз не съм пипал опциите за промяна и триене на мнения, даже не знаех че ги няма, но подкрепям липсата им.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

А , ясно , аз помислих , че ти като техник на форума си ги премахнал.
Може би това е от версията на форума.
Техник
Техник

Мнение от n0_aLoNe »

Това, ако не се лъжа е направено нарочно, за да не може да се променя и трие. Марио ще каже, той беше писал някъде преди за това.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

В един друг форум , където влизам , като пуснеш мнението , опцията "edit" я има , но след една минута изчезва.Затова помислих и тук да не е така , но просто тази опция я изключена.

Мнение от evrokoma »

весо имах впредвид че жълто на бял фон е трудно различимо особенно ако потсветката на лаптопа ми е на мах,не съм имал намерение да спорим а просто попитах няма ли възможност за друг скин с по отчетлива разлика на цветовете но явно не намирам разбиране ок ще продължавам да си наказвам зрението мисля че ако вместто в жълто ако се оцветяват темите в които отговор в синьо ще е по добре 8)
Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ясно , сега те разбрах , от това , което беше написал , помислих , че изобщо не се различава.

А твоят въпрос за смяната на скина е към Тодор , той е техника на форума и може да каже дали има такава възможност.

Мнение от plastikat »

Защо още не сте сверили часовника на форума ?Доста е объркващо и леко стресиращо в 22:00 да видиш мнение от 23:00 :lol:
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Часовника си е верен, но имаше някакъв момент, че ги показва винаги с един час напред...

Мнение от plastikat »

До преди да се смени времето не беше така и всичко си беше точно ,явно има някакъв бъг в системата
Публикувай отговор

Обратно към “Политика на форума | Policy of the Forum”

Информация