Това е от хоста, с едни момчета докато си държахме форума на по-евтиния хост ставаше редовно така. Питахме фирмата и ни казаха, че за тези кинти, които плащаме има ограничение за влезлите потребители на кръгъл час. Тук според мен е същото, начин за поправяне на проблема е махането на Гугъл ботовете, а ако станем много потребители и се мъчим да влезем едновременно, ще трябва да се дават повечко пари за хост-а.

може ли да се направи нов скин за форума че с тоя е доста трудно да се различава в кои теми има нови мнения и в кои не тоест темите с нови мнения да се оцветяват в мако по друг свят от този бледо оранжав 

Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това

Техник
Добре , това какво общо има с текущата дискусия и мнението на evrokoma не мога да разбера.
Той казва , че не се разбират новите мнения , а аз му доказвам , че напротив , новите мнения се открояват съвсем нормално от останалите и се виждат ясно.Това , как ще го представя , няма никакво значение.
Тодоре , това с paint-а го знам , но вместо да ми даваш съвет , вземи оправи най - после опцията в този раздел да се edit-ват мненията , че тук мога само да цитирам чуждото или своето.Нито да се трие , нито да се преместват мнения не може.Това е моята препоръка.

Той казва , че не се разбират новите мнения , а аз му доказвам , че напротив , новите мнения се открояват съвсем нормално от останалите и се виждат ясно.Това , как ще го представя , няма никакво значение.
Тодоре , това с paint-а го знам , но вместо да ми даваш съвет , вземи оправи най - после опцията в този раздел да се edit-ват мненията , че тук мога само да цитирам чуждото или своето.Нито да се трие , нито да се преместват мнения не може.Това е моята препоръка.

Техник

весо имах впредвид че жълто на бял фон е трудно различимо особенно ако потсветката на лаптопа ми е на мах,не съм имал намерение да спорим а просто попитах няма ли възможност за друг скин с по отчетлива разлика на цветовете но явно не намирам разбиране ок ще продължавам да си наказвам зрението мисля че ако вместто в жълто ако се оцветяват темите в които отговор в синьо ще е по добре 

Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това

Администратор
Информация
Модератори