Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

За мен лично министерството и БДЖ нямат желание да си решат проблема с крадливите кондуктори.Пак повтарям, че от тях също има много съвестни и честни хора, които страдат заради останалите си колеги, но и има и други които, когато и да ги изгонят малко им е. :evil:
Пътувай с влак - спаси природата !

Мнение от ElLoko »

Събота пътувах с пътника Сливен-Бургас на 5:45 отново и този път корупцията беше пълна! Егати безобразието, влязоха във вагона двама кондуктора и почнаха да им дават левчета... Направо съм потресен за сетен път. Толкова ли няма някой некорумпиран, или да няма някоя проверка да им мине на тия... Другия път ще си взема апарата и ще направя клип ако стане нещо такова, за да видите за какво безобразие става въпрос. :?
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Успех!
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от desiro_94 »

Ще Ви разкажа 2 случая от тази седмица:
1) Преди 1 седмица пътувах до Лакатник и кондукторката беше от тази партия и ми предложи София - Лакатник за 1 лев.

2) Вчера с пътника в 17:04 който е за Карлово през София север и кондуктора минава и ме пита за къде и аз му отговарям, че съм до Илиянци и той ми каза:
" Абе, я дай 50 стотинки и си седи".

Има и още други случай, особено с кондукторката от първия случай.
Обратна връзка:

Мнение от зироко »

Не слагайте всички превозни бригади под общ знаменател! Има и служители, които си гледат съвестно работата.
Вчера говорихме с двама от тях. Пишат си билетите редовно. Но има много неуредици, които им пречат да работят с кочаните. Просто разбрах, че няма как да вземеш парите на пътник, ако той не желае да плати. Сваляш го на първата гара, много ми е интересно как ще свалят две жени, някой голям, едър, нагъл мангал. Ами глутниците от цигани..., как се свалят! В такъв случай пишели протоколи (актове), които нямали никаква събираемост на парите от длъжниците. Ченгета има по влаковете, но и те са безпомощни, когато на времето им трошаха кокалите на мангалите във фургона, нямаше - "няма да платя"! А сега, кондукторите крадат! Явно много по- лесно е да му вземе стотинките, от колкото да се занимават с куп проблеми и накрая пари пак няма.
Много рядко българин прави проблем, основно не си плащат циганите. И то , защото знаят, че има правителствени и не правителствени организации, които ги защитават в своеволията им! Баси, държавата!
Публикувай отговор

Обратно към “Новини и статиии | News and Articles”

Информация