Това е на прелеза на спирка Кумарица /гр. Нови Искър/ на 11 км. от гара София. Да в 44-ката имаше пътници. Дори лично аз също бях вътре. Именно с него пътувах. Още само щом изкачих стълбите на перона и само се обръщам назад и гледам 44 001 на опашката на влака. На табелката пишеше София - Лактник и като вагон се водеше "C" от "Златни пясъци".

И що за тъпотия? На Златните не им трябва С вагон, инак оценявам високо това, че са се постарали да позамажат очите на хората тук, но с 1 вагон няма да стане. Щом вчера е бил 2610/20223/20226, значи днес е 2611. Сметката за м.Октомври показва, че в нечетните дни (1,3,5,7,9...31) ще бъде на 2610/20223/20226, а в четните (2,4,6,8...30) на 2611.
Ще го чакам някой ден когато съм свободен да му направя цялостна фотография. Това не е за изпускане за разлика от сараньовските боклуци. 

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Ти да не мислиш, че аз съм мултимилионер, че да пътувам всеки ден на някъде или, че печатам париVESO написа:Разходи се с него до Плевен или Горна , за да опиташ возията му.Аз в септемврийските и досега не съм пътувал , но мога да кажа едно - на интеркомските 44-ки седалките са по - меки , въпреки че са по - тесни.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Техник

вярно, че не е нужно да си богат, но в тези времена без паре не може 

Кулата Weekend - http://media.snimka.bg/7342/020938715.jpg

"svd90" , местим се тук , тъй като онази тема е за бистрата.svd90 написа:Да сменят тапицерията на нови вагониТея не са добре,само хабят средства. Не им ли стига акъла да сменят апицериите на другите си под всякаква критика вагони........... седнали на 44 да сменят тапицерии
Нещо по означението на 44-ките ще променят ли . Примерно надпис "БИЗНЕС КЛАСА"
На въпроса - минимум следва да се промени означението на типа.Така , както е сега - "Bmpz" едва ли ще се запази , тъй като тези вагони ще се водят бизнес класа , а както се обясни вече , тя е "над" първата класа."Z"-то в означението също да отпадне , тъй като вагоните нямат вакуумна тоалетна.Ако запазят салонния тип (едва ли ще го променят на купеен) единствената буква , която остава е "p"-то.

Информация
Модератори