ДианатаVESO написа:Кой влак? Уикенда или Дианата?

Дианата е в следния състав: три 74-ки , разделени в отношение 2 към 1 от две 63-ки - първокласна "Amp" и инвалидна "Bpb".
По темата - днес септемврийските 44-ки (4 на брой) бяха гарирани на 3-ти коловоз на центр. СФ като влакът , който предстоеше да бъде обслужен с тях , бе 5611.По средата бе вкарана първокласна 74-ка (с номер 005) , а начело застана 46211-9.Единственото , което лиспваше от вчерашния "Weekend" бе бистрото.Направих няколко фотографии:
- табелата с дестинацията (забелязвате ли как на едно място е паднала боята от вратата?);
освен в Петрич , на този вагон ще се порадват и в Кулата.
- друга табела - на завода , от който са излезли;
- интериор;
- 5611 в минутите преди потегляне.
По темата - днес септемврийските 44-ки (4 на брой) бяха гарирани на 3-ти коловоз на центр. СФ като влакът , който предстоеше да бъде обслужен с тях , бе 5611.По средата бе вкарана първокласна 74-ка (с номер 005) , а начело застана 46211-9.Единственото , което лиспваше от вчерашния "Weekend" бе бистрото.Направих няколко фотографии:
- табелата с дестинацията (забелязвате ли как на едно място е паднала боята от вратата?);
освен в Петрич , на този вагон ще се порадват и в Кулата.
- друга табела - на завода , от който са излезли;
- интериор;
- 5611 в минутите преди потегляне.
Сега с появата на този първокласен вагон си отиде интериора на този влак. Да бяха си върнали и 5-тия вагон и така 3-тия да го третират за първа класа и да му сложат една буква А. Така хем ще си има вид на първа класа (Казвам го защото една 74-ка не е по-хубава от 44. Нито има къде да си заредиш телефона.), хем няма да се нарушава интериора.
Само знам 1 случай когато са били на Чайката. Тогава ги пуснаха за първи път в експлоатация и след това ги пуснаха уикендите. Иначе са били на Янтрата и сега се използват за Кулата и Петрич с 5611. За Чайката така или иначе не се говори да ги пускат, дори когато уикенда ги е докарал в петък в Бургас и те да се използват в събота с Чайката и в неделя да се върнат с уикенда.ElLoko написа:А тези вагони, ще ги пускат ли на "Чайка"-та? Да знам да ида на гарата някоя сутрин да ги цъкна набързо.

Ами да. Аз, в понеделник ги видях на 5611 с 44 001.6 начело. Предполагам, че и вчера и днес са били с 5611, но на Чайката скоро не са били.VESO написа:Тези вагони през седмицата , ако имаш късмет , можеш да ги видиш на някой влак.Миналия понеделник ги засякох на 5611 , но този не бяха на него.Затова казвам , че трябва да имаш късмет , за да улучиш влака , обслужван с тях.В петък и неделя са на Уикендите.
А днес се появи вагон 44 001 рециклиран в Дряново. Беше на опашката на КПВ 20223. Ето линк към видеото: http://vbox7.com/play:3f27a980

Малко се поузорих докато изгледам целия клип , понеже първите 10-тина секунди само един локомотив се показва и на мен ми се доспа , но стиснах зъби и го доизгледах. 
Тази 001 си я знаем , тя заедно с 002 първо бяха пуснати на Дианата (където се и возих) , след това заминаха на Северния Weekend.Последните няколко пъти той бе изцяло с 63-ки и затова дряновските някъде се скриха.Ще стискаме палци да се появят още такива 44-ки , а форумците в Северна България нека да гледат и ако се появи трети дряновски вагон , да казват.

Тази 001 си я знаем , тя заедно с 002 първо бяха пуснати на Дианата (където се и возих) , след това заминаха на Северния Weekend.Последните няколко пъти той бе изцяло с 63-ки и затова дряновските някъде се скриха.Ще стискаме палци да се появят още такива 44-ки , а форумците в Северна България нека да гледат и ако се появи трети дряновски вагон , да казват.

Това са два различни типа вагони , независимо , че серията е една и съща (тя просто определя скоростта и отоплението , нищо повече).Септемврийските вагони са обикновени второкласни ("Bmpz") , докато дряновските са инвалидни ("Bhmpz").
Както например има първокласна 63-ка с номер 004 , така има и второкласна със същия номер.
Както например има първокласна 63-ка с номер 004 , така има и второкласна със същия номер.

Техник

1. 20-тина преди да тръгне.VESO написа:Малко се поузорих докато изгледам целия клип , понеже първите 10-тина секунди само един локомотив се показва и на мен ми се доспа , но стиснах зъби и го доизгледах.
2. Едната дряновка наистина потъна вдън земя, другата влезе за смяна на стъкла след като уроди я уцелиха на няколко места по време на обслужване на вл.3623 преди 2-3 месеца.
3. Скоро не очаквай 3-ти вагон.
сега въпроси към дезиро_94:
1. Кой е този прелез на който си снимал клипа? Забелязвам, че 117 е доста отъняла. Скоро май ще си я приберат да я преобуят и може пак да я върнат, че и бученето на вентилацията изобщо не е нормално...

2. 44-ката гледам е с пуснати светлини за сигнализиране края на влака, дали е возила хора? Обикновено Златните са с 4 второкласни.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Информация
Модератори