Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

21, но при 99.9% измъкната инфраструктура едва ли ще я възстановят някога.

Мнение от 760mm »

Знам. Отметката за възстановката и беше на шега според факта, че използват ливреята от тамошните вагони за 16-та. А и да я възстановят, ще е като нормална линия; но и това няма да стане, защото има други линии тепърва за ремонт; после има недовършени; та чак ако седнат да правят нова - но и тогава им и много в проект - няма причини да се занимават с тази отсечка точно. А като теснолинейка се води, че не е била чак толкова атрактивна поради предимно плоския терен; та май остава да се минава с туристическо-историческа цел и да се документират останките. Пак е нещо. Аз винаги, като минавам Червен бряг по 1435-та; се заглеждам във все още стоящите няколко вагончета, вкл. товарни и пътнически в окологаровото пространство. И се дразня, когато има спряла товарачка, та да ми закрие гледката. И винаги отдавам чест на "Изчезналата теснолинейка".
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Не беше нещо особено. Общо взето скучна линия през полето. До Оряхово имаше само по един чифт на ден.

Мнение от 760mm »

Може би, но е едно нещо, което никога няма да наваксам. Никога не съм се возил - а така и е потънала, без НИТО ЕДНО филмче и с адски маклко снмков материал... За мен ще си остане специален неизживян спомен.
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

760mm написа:Може би, но е едно нещо, което никога няма да наваксам. Никога не съм се возил - а така и е потънала, без НИТО ЕДНО филмче и с адски маклко снмков материал... За мен ще си остане специален неизживян спомен.
Какъв спомен като не си го изживял.... Тази линия е била временно решение докато се построи нормално междурелсие - каквото е било започнато но не е довършено... Можеше да я има още, но местните си го на*укаха сами!

Мнение от 760mm »

Местните? Как? Теорията, че не е имало пътникопоток ли визираш?

Модератор: Моля, придържайте се към темата! Дискусии за инфраструктурата водете в съответния раздел.
Благодаря за разбирането.
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация