Последно го видях на 8-ми август и изглеждаше така.Снимката е от депо Пловдив , където той е в компанията на 039.
46.009 beshe s prevartql bandash i burgazlii hodeha da si q opravqt i da slagat nova kolos do kolkoto znam i mashina se varna ot plovdiv i pak vleze v remon taikato beshe razbila separatora na lagera na 3 kolos
Днеска пак беше в движение........markos написа:46.009 beshe s prevartql bandash i burgazlii hodeha da si q opravqt i da slagat nova kolos do kolkoto znam i mashina se varna ot plovdiv i pak vleze v remon taikato beshe razbila separatora na lagera na 3 kolos

Мисля, че не е необходимо да се напрягаме да четем шльокавицата ти...markos написа:46.009 beshe s prevartql bandash i burgazlii hodeha da si q opravqt i da slagat nova kolos do kolkoto znam i mashina se varna ot plovdiv i pak vleze v remon taikato beshe razbila separatora na lagera na 3 kolos

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Може би е 033. При последното ми ходене в депото бяха 2 46-ци - едната за СЛР, другата си чакаше бригадата. Изобщо откакто депо Бс премина към По, за да запълват дупките се взимат 46-ци за някои товарачки (предимно за Дг).VESO написа:В депо ПО вече 3-ти ден забелязвам някаква 46-00-ца от старите синьобели , като преминавам с влака.Стои на едно и също място , явно не е мърдала.Тези дни ще отида да проверя коя е.

Администратор
pomislete malko ako se zakara v plovdiv ili v sofia mashina 46 seria i kato se varne po burgas za kakvo sta vapros ?! nqkoi ako moji da mi otgovori na tozi vapros !

Администратор
Става на поплесък...markos написа:pomislete malko ako se zakara v plovdiv ili v sofia mashina 46 seria i kato se varne po burgas za kakvo sta vapros ?! nqkoi ako moji da mi otgovori na tozi vapros !
п.п.: Пиши на кирилица.

Мой човек, ремонтът може да е от вас, но реално вече сте под крилото на депо Пловдив заедно със старозагорци, тъй, че квото се каже от Пловдив, това.markos написа:pomislete malko ako se zakara v plovdiv ili v sofia mashina 46 seria i kato se varne po burgas za kakvo sta vapros ?! nqkoi ako moji da mi otgovori na tozi vapros !

46 200 малко са кът напоследък, от 46 100 няма в движение, някои пловдивчани имат правоспособност за 46 000, затова срещаш по някоя, която пращат на товарачки до Димитровград.VESO написа:Te нали обединиха 3-те депа и затова сега редовно виждам 46-00-ци в Пловдив.И как няма една 462ХХ-Х , все на немодернизирани попадам.
А някой знае ли дали изобщо има 461ХХ-Х в движение? 124 съм я отписал , но за 125 не знам нищо.

Информация
Модератори