Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

nikol4yy написа:Защо си игурен, че го готвят за русенските влакове ? И защо ако е за русенските гарата на домуване ще е ГО и ще е със същия цвят като 63-ките.
Добър въпрос! Аз залагам, че ще е за Янтрата! :arrow:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ливреята на вагона отива на 63-ките. И аз мисля , че Янтрата ще намаже , още повече , че в началото на 2005 г. в композицията се движеше син бюфет , който след това отиде на варненските влакове , където пътува и по настоящем.

Мнение от mitkodiablo »

VESO написа:Ливреята на вагона отива на 63-ките. И аз мисля , че Янтрата ще намаже , още повече , че в началото на 2005 г. в композицията се движеше син бюфет , който след това отиде на варненските влакове , където пътува и по настоящем.
И по точно на кои влакове?
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

mitkodiablo написа:
VESO написа:Ливреята на вагона отива на 63-ките. И аз мисля , че Янтрата ще намаже , още повече , че в началото на 2005 г. в композицията се движеше син бюфет , който след това отиде на варненските влакове , където пътува и по настоящем.
На "Янтра"-та ще и отива, а и е необходим подобен вагон. Но определено трябва да се стопанисва от БДЖ и да бъде с ценова листа, еднаква или близка до тази на бистрата, за да има клиентела. Иначе ще си се търкаля празен.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

mitkodiablo написа:
Виж тази снимка на Янтрата от 3-ти февруари 2005 г. и обърни внимание на 4-тия вагон.Това именно е синият бюфет с номер 50 52 85 47 002 - 5 , движещ се в композицията на сегашните 2613 / 2612.

Мнение от Vancho »

Понастоящем 9621/22 се движат без бюфет, а май и с намален състав от седящи вагони :shock: Ако наистина е за ''ванчовите влаци'', то как обесняваме синия му цвят и гарата на домуване ? Виж ако е готвен за Дунава, тогава по може /дали не е и за пътниците :D/ А относно това кой номер бил бюфета на 9621/22 движел се доскоро, не бихте могли да бъдете сигурни, след като снимката от рейлфена е отпреди няколко години и надали един и същ бюфет се движи толкова дълго време. А иначе ако е същия и е със запазен интериор ще ми е интересно да видя полуконски вагон на Янтрата /защото бюфета си бе точно такъв/ :lol: :D
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Бюфетът на 9621 / 9622 е само един и номерът му съм го споменал. Когато се налага да спира за ревизия , влакът е без бюфет , защото друга 55-ца нямаше.
Понастоящем 9621/22 се движат без бюфет, а май и с намален състав от седящи вагони
Колко е намален състава? Последният път композицията бе: варненска група , включваща 3 "Bm" , 1 "Ame" (за тези , които не знаят , имам предвид не 74-ка , а 40-ка) + бюфета и бургаска група , съставена от 3 "Bm".Общо 8 вагона.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

В едно от предишните ми мнения в тази тема бях споменал за двата бюфета от серия 40 , движили се на Дианата ( по - късно на "Родопи") и Чайката.На 13-ти успях да огледам обстойно и двата типа и в това мнение обобщено да представя разликите.

50 52 84 40 042 - 8 (движил се на "Чайка")
- външен вид;
- номера;
- интериор.

51 52 84 40 044 - 4 (движил се на "Диана" и "Родопи")
- външен вид;
- номера;
- интериор.

А ето и още един бюфет , намиращ се на гаражните коловози.Има номер 50 52 85 47 032 - 2 и от доста време не е в движение.
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация