Добър въпрос! Аз залагам, че ще е за Янтрата!nikol4yy написа:Защо си игурен, че го готвят за русенските влакове ? И защо ако е за русенските гарата на домуване ще е ГО и ще е със същия цвят като 63-ките.

На "Янтра"-та ще и отива, а и е необходим подобен вагон. Но определено трябва да се стопанисва от БДЖ и да бъде с ценова листа, еднаква или близка до тази на бистрата, за да има клиентела. Иначе ще си се търкаля празен.mitkodiablo написа:И по точно на кои влакове?VESO написа:Ливреята на вагона отива на 63-ките. И аз мисля , че Янтрата ще намаже , още повече , че в началото на 2005 г. в композицията се движеше син бюфет , който след това отиде на варненските влакове , където пътува и по настоящем.
Виж тази снимка на Янтрата от 3-ти февруари 2005 г. и обърни внимание на 4-тия вагон.Това именно е синият бюфет с номер 50 52 85 47 002 - 5 , движещ се в композицията на сегашните 2613 / 2612.mitkodiablo написа:И по точно на кои влакове?VESO написа:Ливреята на вагона отива на 63-ките. И аз мисля , че Янтрата ще намаже , още повече , че в началото на 2005 г. в композицията се движеше син бюфет , който след това отиде на варненските влакове , където пътува и по настоящем.
Последно промяна от VESO на Сря Юни 16, 2010 9:32 am, променено общо 1 път.
Колко е намален състава? Последният път композицията бе: варненска група , включваща 3 "Bm" , 1 "Ame" (за тези , които не знаят , имам предвид не 74-ка , а 40-ка) + бюфета и бургаска група , съставена от 3 "Bm".Общо 8 вагона.Понастоящем 9621/22 се движат без бюфет, а май и с намален състав от седящи вагони