SoAlien, решението на проблема е 1 и то е или спиране на 2692 за 1 мин или удължаване на някой ПВ ако има желание от страна на някое село (20136 преди беше до М ако си спомняте), освен това в мойта КР с проектни скорости съм направил 20138 да стига до Чб вместо до Пл (някъде към 22:20 ч.), но при сегашните скорости няма как и да става дума за това тъй, че не виждам какво ще пречи 2692 да спира за 1 мин на Чб (и без това минава с 40 км/ч сега). Много от използващите влака от нашия град се оплакват, че 463 им е ранен и неудобен - все пак 18:45 от Пл. Освен това отиващите на работа в Мездра машинисти за нощно дежурство също ползват 463 и им е ранен. Послушайте ме, ще има полза от спирането на 2692. 2691 си го дръжте, там 4612 му пази гърба, ама тука няма кой.

Кеф ви пробно за 1 месец и така. Не ни подценявайте. Тук автобусите са на почит само за селските маршрути, но за Плевен, Мездра и т.н. няма друг вариант. Виждал съм за/от Сф автобуси на "Транс 5", които пътуват по мои сметки до столицата за 2 часа, но мераклии няма много. Веднъж изглупях та се върнах с автобус от Плевен до Червен бряг и беше ад... никога вече не бих повторил. Времепътуването, спиранията... под всякаква критика, обикаля Садовец, Телиш и други знайни и незнайни села и паланки, пълно с цигани, ми пък и 4,80 до Чб. И тръгва в 15:20 ч. от Плевен, а стига в Чб в 16:45. Верно, предимно за междинните спирки (села) са го направили, по-бързо от това нямаше как, но влакът си е влак и не се учудих като бях единствения, който слезе на Чб. Още ме е яд, че не изчаках 2612.