Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

HASSEN написа: Имам познат транспортен полицаи от Пловдив, девиза му е 'за толкова пари, толкова работа' !!!
Kато са му малко парите да си стой в къщи, олигофрена му с олигофрен!
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Поздравления към Борислав за репортажа! :arrow:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от lubo_katastrofata »

БВ 2612 :? :evil:

Изображение
Изпитвам буфери! Без стенд :D

Мнение от rexkos »

А полицаят как сладко си дремеше в първата класа... А пък колегата му пък беше заловен да пуши във фургона. За случая е уведомена превозната бригада на влак 2612!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Е , в този случай не им завиждам на полицаите , понеже това е 51 52 10 50 060 - 6 - възможно най - отвратителната 50-ка с exDB седалки. На 10263 целия се изприщих докато пътувах от Пзк до ПО. Ама нали исках да пътувам в първа класа....
:lol:
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Днес отново имаше изпълнения на гара Пловдив с участието на старши полицай Борислав Каменов Михайлов със сл. №01896.

Около 17:10 след като слязох от БВЗР 8691 на гара Пловдив се установих на първи перон, където реших да заснема стоящия на 3-ти коловоз локомотив серия 61. В това време, въпросният господи заедно с по - младият му колега(който бе сгащен в стаята на информаторката преди месеци), дойдоха при мен на перона, поискаха ми личната карта и под предлог, че уж отиваме за справка бях отведен в канцеларията им на първи перон. Там се държаха изключително грубо с мен, заплашен бях с побой "ако си отварям устата" и отказаха категорично да приемат издадения ми от ДП-НКЖИ пропуск, разрешаващ фотографиране в обекти на НКЖИ и БДЖ. Заплахите бяха съпроводени с разяснения, че знаели за форума и, че щели да ме вкарат "на топло" ако продължа да снимам на гара Пловдив. Съставен ми бе акт за административно нарушение, въпреки, че такова реално нямаше.

За справка прилагам пълния текст на описаното нарушение в акт №387267, който аз смятам за неоснователен и във възраженията си съм описал, че притежавам съответния документ, даващ ми право да снимам:
Около 17 часа на централна гара Пловдив, лицето снима без да има разрешение за това, за което лицето е предупредено писмено с протокол за предупреждение на 25.04.2010 г. С тези си действия не изпълнява определеното му законно полицейско разпореждане с което е нарушил Чл. 55, ал.1 и 4 от ЗМВР
За случая ще бъде изпратено писмо до Министерството на вътрешните работи във връзка с явния реваншизъм спрямо членове на Сдружението, които като будни граждани сезират за системните нарушения на служителите на Транспортна полиция.
Акредитиран фотограф
Акредитиран фотограф

Мнение от 44.123 »

Бива чак толкова ама това вече е прекалено за какви се мислят тези от транспортна полиция да не би да е тяхна гарата и локомотивите думи нямам вече. :evil:

Мнение от elektrovoz46 »

Без милост за тея копелета,те явно си мислят че гарата е тяхна ....lok45111 би ли споделил накрая какво си направил??

Мнение от 46-401 »

Спящ красавец.
http://vbox7.com/play:90948a2c&r=emb

Мнение от lok06 »

46-401 написа:Спящ красавец.
http://vbox7.com/play:90948a2c&r=emb
И после,ще кажат ,че са докарали влака... :twisted:
Не мога да разбера-кондукторите,полицайте карат и докарват влаковете...тогава защо са машинистите...май всички други карат влаковете,само не и машинистите :twisted:

Мнение от 46-401 »

Прав си колега. Онзи ден е имало празнична проверка на закъснялата Диана и единствените будни са били машинистите. Куфарите и полицията са били в шестия сън а заплатите ни са еднакви.
Администратор
Администратор

На 26.05.2010 г. в Пловдив се проведе среща с началника на РУ "ТП" Г-н Станимир Станев във връзка с инцидента на 23-ти същия месец. Съставения акт бе анулиран като неоснователен, а полицая, съставил акта ще дава обяснения за действията си и за непознаване на служебни документи, издадени от ЖП компаниите.

Що се касае до нарушенията на ПСВ във влаковете, проведен е разговор с Директора на Национална дирекция "Транспортна полиция" и ще се обърне внимание върху подобряване трудовата дисциплина на служителите на транспортна полиция.
64.19
Администратор
Администратор

Днес хубостниците от "Транспортна полиция" от Плевен до София не мръднаха от меките кресла в бизнес класата на ARmz 6152 8597 004-7 на влак №2610. Въпреки, че влака бе пълен с народ, господата не направиха нито една патрулна обиколка за близо 3-те часа път.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Ашколсум бре машала! Така се работи по европейски, нищо не знаем ние простосмъртните жепейци. :lol: :D
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Глобален модератор
Ми то от милиционер полицай не става!,... :lol: :lol: :lol:
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация