Концентрацията на атракционни пътувания е най-голяма около София. Също така тук са и едни от най-добрите специалисти по електровози. Освен това машината вече е на Централно подчинение и под мониторинг на БЛФ, ако някой открадне нещо, заплахата за четирите месеца живот на депото отново става реална
.

ОП ''Среден ремонт електровози'' - Подуене
Какво значи концентрация на атракционни влакове.По колко на седмица или месец.
Атракционните влакови, които можем да видим по Bahn TV всичко е изпипано включително и униформите на обслужващия персонал. Ако някой детайл при експлоатацията преди време е бил боядисан сега е никелиран. Къде са те къде сме ние. Ако смята някой, че вдигането на токоснемателя и набирането на позиции е достатъчно за атракционнен влак много бърка. Ще бъде - ако заприлича на току що пристигнал от Чехия. Всичко останало е вятър работа. Или има пари за трошене - демек далавера на турски или бизнес - вие знаете на какъв език.
Не подценявайте ремонта в депо Русе могат да го сложат всеки в малкия си джоб. Незабравяйте, че в депо Русе няма нито един локомотив който стои ограбен. Могат да се справят с всяка ситуация без да ползуват донори.
Да се надявам, че няма да ми се изтрие мнението.
Атракционните влакови, които можем да видим по Bahn TV всичко е изпипано включително и униформите на обслужващия персонал. Ако някой детайл при експлоатацията преди време е бил боядисан сега е никелиран. Къде са те къде сме ние. Ако смята някой, че вдигането на токоснемателя и набирането на позиции е достатъчно за атракционнен влак много бърка. Ще бъде - ако заприлича на току що пристигнал от Чехия. Всичко останало е вятър работа. Или има пари за трошене - демек далавера на турски или бизнес - вие знаете на какъв език.
Не подценявайте ремонта в депо Русе могат да го сложат всеки в малкия си джоб. Незабравяйте, че в депо Русе няма нито един локомотив който стои ограбен. Могат да се справят с всяка ситуация без да ползуват донори.

И аз се учудих, като ми изтриха едно мнение по този въпрос. За сега второто ми мнение по същия въпрос седи. Аз също съм на мнение, че там където е опазена толкова време трябва да се ремонтира. В Русе могат да я възстановят. Лудост е да се лангърка до София и да се остави на хиените по медта.Иван Иванов написа:Какво значи концентрация на атракционни влакове.По колко на седмица или месец.
Вразумете се хора! Подуяне е смъртна присъда за 42 077.8
Е и...ако се открадне нещо и дойде заплаха за депото ще се върне ли откраднатото - не. Значи файдата е никаква. Н се излагай колега. Подуяне е черна дупка в системата на БДЖ. Свали си розовите очила и погледни нещата реално. Да си видял някой опазен локомотив по оградата и по халето. Късмет е че ги изкарвате по-бързичко по бързата процедура от ремонт, че не успяват да ги оберат.amon написа:Освен това машината вече е на Централно подчинение и под мониторинг на БЛФ, ако някой открадне нещо, заплахата за четирите месеца живот на депото отново става реална.
Последно промяна от dido73 на Пет Апр 02, 2010 7:55 pm, променено общо 1 път.

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs

ххх
Последно промяна от 44142 на Съб Апр 10, 2010 10:49 pm, променено общо 1 път.

Администратор

ххх
Последно промяна от 44142 на Съб Апр 10, 2010 10:49 pm, променено общо 1 път.

ххх
Последно промяна от 44142 на Съб Апр 10, 2010 10:50 pm, променено общо 1 път.

Никой не плюе. Казваме фактите такива каквито са. Точно защото работиме в това депо, си му знаем дереджето. Аз за разлика от вас не нося розови очила и не се самозалъгвам, че в Подуяне всичко е прекрасно и чудесно.lok45111 написа:Мечтите са на централно ниво, а тези дето плюят депото в Подуяне работят в него...
Чавдар Трендафилов е умен човек, което значи, че ясно е преценено какво и защо ще се прави. Ако някой продължи с плюенето против депото или 077 ще трия и гоня!
Евстатиев, ха познай защо 45 163 я вкараха в хале №5, а не в голямото хале ? На 42 077 май ще й излезе късмета да отлежи в голямото хале, където хиените върлуват. И как ще я опазиш - в нея ли ще спиш?

Администратор

За да влезе в 5-то хале първо трябва да излезе 163.lok45111 написа:В нея ще спя ако трябва!
А и 077 ще влезе в 5-то хале, повярвай!

ххх
Последно промяна от 44142 на Съб Апр 10, 2010 10:50 pm, променено общо 1 път.

Цепят се на 4 и стават от два тиристора - 8 тиристора.amon написа:За всичките машини на депото в склада има ДВА тиристора TR955-200-12, и ако влезе нещо за СИ кво правиме.

Информация
Модератори