Глобален модератор
Ами..... тъй е.Saruman написа:Това ясно но защо се отказват, товари има а не ги искат и после плачат, че нямало товари. То е ясно, че няма да си променят решението за спирането на товарите към Гр, но аз тайно се надявам да не се случва.
Пиши на БДЖ-ТП ЕООД, да видим какво ще ти отговорят. Ако можеш влез и във връзка със засегнати фирми-товародатели да те подкрепят.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.

Акредитиран фотограф

Акредитиран фотограф

Техник

От 01.04.2010-та всички влакове от/за жп гара Видин,ще се движат до/от гара Видбол.Има налепени стикери на гара Видин с указания,утре ще ида, ще видя и ще пиша във форума.Видбол го пускат в следващите дни със статут на гара,видинското Дунавци се води град, съставен от две села в миналото, Видбол и Гурково.Говори се,че гарата ще бъде затворена до октомври,до тогава трябва да бъде готова и новата товарна гара Видин.

Весо,Дунавци е град с две гари, две бари и две цигански махали!
Аз бих добавил и с два жп прелеза.Синаговци-Гурково е била гара и е обслужвала и село Синаговци не само Гурково,на времето нее имало автобуси и да се поразходи човек 3-4 км. ,за да хване влак,нее било никакъв проблем.Иначе в общи линии е така,както си го описал ти.

ВАНДАЛИ ТРОШАТ ТРИ ВЛАКА ЗА ЕДИН ДЕН
Нова електричка "Дезиро" остана без стъкло, потрошени са и на вагони в други два влака само за един ден след обстрел с камъни. Нападенията са между Захарна фабрика и Горна баня, при гара Казанлък и при Русе.
(информацията е от вестник 24часа)
Нова електричка "Дезиро" остана без стъкло, потрошени са и на вагони в други два влака само за един ден след обстрел с камъни. Нападенията са между Захарна фабрика и Горна баня, при гара Казанлък и при Русе.
(информацията е от вестник 24часа)
Не е точно преглед на печата , но да споделя :
Вчера в предаването" На четири очи с Цветанка Ризова " гост беше Иван Костов ! По отношение на мерките , които предлага неговата партия за справяне с кризити спомена и за проект за модернизация на Дизелови локомотиви серия 07 от немска фирма , който да бъде изпълнен в Горна Оряховица ! Изрично спомена , че проекта не изисква собствени вложения , а само писмо за намерения за осъществяването му ! Не ми стана ясно как ще се извърши разплащането за извършената работа ?
Вчера в предаването" На четири очи с Цветанка Ризова " гост беше Иван Костов ! По отношение на мерките , които предлага неговата партия за справяне с кризити спомена и за проект за модернизация на Дизелови локомотиви серия 07 от немска фирма , който да бъде изпълнен в Горна Оряховица ! Изрично спомена , че проекта не изисква собствени вложения , а само писмо за намерения за осъществяването му ! Не ми стана ясно как ще се извърши разплащането за извършената работа ?