Защо е махнат директния вагон за пловдив от РУСЕ
Снощи на разписанието на централна гара е зачеркнато направление пловдив. както и пристигащ от софия бившия 4626bdz_bg написа:Не би трябвало да е махнат вагона за Русе.Мисля,че си се движе както и спалните вагони на двете композици 8636/8637 са от новите.
8636/8637 който возЕШЕ директния от/за Русе от/за влак 4646/4647 Аз лично видях с очите си състава на 4647 и той бе сведен до едва четири вагона, което веднага идва да покаже че няма вагон за пловдив
, а и в разписанието в ЦГ Русе е зачеркнато Пловдив като маршрут за 4647/4646, което е супер малоумно тъй като голяма част от пътникопотока, който генерираше влака си бе именно от вагона за пловдив
А сега какво остана да вози турските пенсионери до Момчилград и Кърджали ... Нищо против тях, ама студентите ще се прекачват по нощите, тях кой ги пита... Той и 8636/37 особено лятото е ''празен'' места бол. 10 12 вагона, в които няма жива душа
Изключително абсурдна постъпка да държат някакви си пътничета по 9 та и 4 та с по пет човека вътре, а да спират връзки между столицата и Пловдив и голям град като Русе, да не говорим пък за Търново . Ама то у нашия регион всичко може 

В смисъл то връзка си има дефакто,но просто няма директен вагон.Просто малко прекачване на Стара Загора.Лично аз също не одобрявам идеята за махането на вагона,но ако е нямало хора както се случи и с 4626 тогава го оправдавам спирането на директния вагон.
Ами колега влак 4626 е спрян от 13,12,2009.
Такаче е нормално да го няма в разписанието на гара Русе.
Ами колега влак 4626 е спрян от 13,12,2009.

Пътувай с влак - спаси природата !

Акредитиран фотограф

Техник

Информация
Модератори