Техник

Днес наминах край "ВРЗ 99" и си поприказах с пазача , който ме осведоми , че са останали само 3 вагона от модернизираните 63-ки , а останалите са заминали към София.В други ден и тези щели да си ходят.На тръгване се обърнах и ги фотографирах.

Това знаеш много добре, че няма как да стане. Най-хубаво щеше да е новите да станат серия 65, старите - 63, ама българска му работа.VESO написа:Аз казах и по - горе , сега да повторя. Ще е нужна заповед , в която да се отграничават по скорост от досегашните.Едва тогава ще можем да им се радваме пълноценно.
А най - добре ще е да отпадне ограничението за всички 63-ки - стари и модернизирани.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Ще ги видим. Ако трябва ще се организираме групичка от форума и ще направим едно пътуване да ги пробваме. Стига да имам време лично ще се постарая да попътувам с тях поне 200 км ако няма желаещи (примерно Сф-По-Сз, ако имам време може и до Бс).bdz46 написа:А вие от къде знаете, че проблемът го няма при новите?
Те и старите ги бяха уж оправили, и те са минавали проби, ама това не пречи да си сеят над 110.
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Администратор
От де пък на къде заради мен ще се разваля работата за 140? Ако не са покрили нормите, ще са за 130 и толкоз. И без туй с тия Сп вагони бая проблеми имаше на всякакво ниво и от всякакво естество.46 242 написа:130.Толкоз. Марио се размечта на глас и се развали работата за 140. Спирам и аз да мечтая, да не се развали и тyй скромно 130.

Глобален модератор
Информация
Модератори