Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

46 242 написа:Cнощи Манго Джери е "преснимал" три гари снощи и ги е оставил на тел способ. Транспортната полиция е УВЕДОМЕНА за случая !
:D
Ами те са били заети да гонят фотографи. Кражбата на кабел за Транспортна ПОЛЮЦИЯ не е престъпление, но фотографията... ТЕРОРИЗЪМ!

Мнение от 46 242 »

Единственото спасение е да ги "командироват" в Европа. Що метал има за преснимване.
Администратор
Администратор

46 242 написа:Единственото спасение е да ги "командироват" в Европа. Що метал има за преснимване.
На Транспортна полиция не и пука въобще за Манго Джери, тъй като и да го хванат, 200 фондации скачат срещу нарушаване на човешките му права и става национален скандал. Манго излиза на свобода, а озлобените полицаи тръгват да си го изкарват на фотографите по гарите.

Мнение от Varg74 »

aron написа: А на тоя дето снимал гарата после се правил на ощипана госпожица -бих му препоръчал да иде да снима гари или летища в друга държава от ЕС -за да разбере за какво става въпрос и да поспи няколко дни в ареста след което да плати солидна глаба!!Апропо на вратата на същата гара ако не се лъжа има стикер ,че снимането е забранено -ама нали сме отворковци !!Истината е ,че пловдивските полицаи са действали непрофесионално -иначе сега не жалби щеше да пише въпросния умник ,а да търси адвокат!!!
По отношение на ЕС- не си прав. Лично съм снимал достатъчно, много гари и влакове в поне 7-8 държави от общноста и никога не съм имал проблеми.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

Varg74 написа:
aron написа: А на тоя дето снимал гарата после се правил на ощипана госпожица -бих му препоръчал да иде да снима гари или летища в друга държава от ЕС -за да разбере за какво става въпрос и да поспи няколко дни в ареста след което да плати солидна глаба!!Апропо на вратата на същата гара ако не се лъжа има стикер ,че снимането е забранено -ама нали сме отворковци !!Истината е ,че пловдивските полицаи са действали непрофесионално -иначе сега не жалби щеше да пише въпросния умник ,а да търси адвокат!!!
По отношение на ЕС- не си прав. Лично съм снимал достатъчно, много гари и влакове в поне 7-8 държави от общноста и никога не съм имал проблеми.
няма и да имаш, в България всеки гледа да се заяжда с невинните хора,но всичко си е въпрос на култура и акъл :wink:

Мнение от HASSEN »

Днес в БВ 8613, както обикновено единият униформен спеше в 1 класа на Бургаската група, а колегата му го пазеше. Малко преди Стара Загора се разшаваха и още преди влака да беше спрял в гарата те вече бяха запалили по цигара пред вратата.
Отделно от Пловдив до Стара Загора обиколката се извърши само веднъж и само с 1 униформен.

Мнение от HASSEN »

HASSEN написа:Днес в БВ 8613, както обикновено единият униформен спеше в 1 класа на Бургаската група, а колегата му го пазеше. Малко преди Стара Загора се разшаваха и още преди влака да беше спрял в гарата те вече бяха запалили по цигара пред вратата.
Отделно от Пловдив до Стара Загора обиколката се извърши само веднъж и само с 1 униформен.
И в този ред на мисли, към кого трябва да се обърна за да сигнализирам подобни нарушения на служителите на ТП?
Администратор
Администратор

HASSEN написа:
HASSEN написа:Днес в БВ 8613, както обикновено единият униформен спеше в 1 класа на Бургаската група, а колегата му го пазеше. Малко преди Стара Загора се разшаваха и още преди влака да беше спрял в гарата те вече бяха запалили по цигара пред вратата.
И в този ред на мисли, към кого трябва да се обърна за да сигнализирам подобни нарушения на служителите на ТП?
До МВР директно ако питаш мен. Иначе няма да се промени нищо...

Мнение от HASSEN »

lok45111 написа:До МВР директно ако питаш мен. Иначе няма да се промени нищо...
И по-конкретно?
Администратор
Администратор

HASSEN написа:
lok45111 написа:До МВР директно ако питаш мен. Иначе няма да се промени нищо...
И по-конкретно?
Директно сигнал до Министерството. В техния интернет сайт: www.mvr.bg имат поле за сигнали.
Координатор УС
Обратна връзка:
Аватар
Координатор УС

Мнение от NiGhtPiSH »

Трябва да ги накараме да си вършат работата и това става с много сигнали, пилене на главата и медиите.
"Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки."
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Това е добра идея за подаване на сигнали до министерството.Явно и "Пътнически превози" не могат да се справят с наглите полицай от транспортна.Мисля,че може да се промени нещо, ако сигналите се подават до министерството, а нарушенията не са никак малко. :evil: Нали полицайте искат по-високи заплати, ами да докажат,че в транспортна полиция вършат нещо освен спане в 1-ва класа? :evil:
Пътувай с влак - спаси природата !

Мнение от HASSEN »

bdz_bg написа: Нали полицайте искат по-високи заплати, ами да докажат,че в транспортна полиция вършат нещо освен спане в 1-ва класа? :evil:
Имам познат транспортен полицаи от Пловдив, девиза му е 'за толкова пари, толкова работа' !!!
п.с. Те нямат право да висят в класата нали?
Администратор
Администратор

HASSEN написа:
bdz_bg написа: Нали полицайте искат по-високи заплати, ами да докажат,че в транспортна полиция вършат нещо освен спане в 1-ва класа? :evil:
Имам познат транспортен полицаи от Пловдив, девиза му е 'за толкова пари, толкова работа' !!!
п.с. Те нямат право да висят в класата нали?
Те нямат право да висят в класата и да гонят фотографите, но правят и двете. А в същото време, цигански орди обират де що могат под носовете им.
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение