Ами те са били заети да гонят фотографи. Кражбата на кабел за Транспортна ПОЛЮЦИЯ не е престъпление, но фотографията... ТЕРОРИЗЪМ!46 242 написа:Cнощи Манго Джери е "преснимал" три гари снощи и ги е оставил на тел способ. Транспортната полиция е УВЕДОМЕНА за случая !

Администратор

Администратор
На Транспортна полиция не и пука въобще за Манго Джери, тъй като и да го хванат, 200 фондации скачат срещу нарушаване на човешките му права и става национален скандал. Манго излиза на свобода, а озлобените полицаи тръгват да си го изкарват на фотографите по гарите.46 242 написа:Единственото спасение е да ги "командироват" в Европа. Що метал има за преснимване.
По отношение на ЕС- не си прав. Лично съм снимал достатъчно, много гари и влакове в поне 7-8 държави от общноста и никога не съм имал проблеми.aron написа: А на тоя дето снимал гарата после се правил на ощипана госпожица -бих му препоръчал да иде да снима гари или летища в друга държава от ЕС -за да разбере за какво става въпрос и да поспи няколко дни в ареста след което да плати солидна глаба!!Апропо на вратата на същата гара ако не се лъжа има стикер ,че снимането е забранено -ама нали сме отворковци !!Истината е ,че пловдивските полицаи са действали непрофесионално -иначе сега не жалби щеше да пише въпросния умник ,а да търси адвокат!!!
няма и да имаш, в България всеки гледа да се заяжда с невинните хора,но всичко си е въпрос на култура и акълVarg74 написа:По отношение на ЕС- не си прав. Лично съм снимал достатъчно, много гари и влакове в поне 7-8 държави от общноста и никога не съм имал проблеми.aron написа: А на тоя дето снимал гарата после се правил на ощипана госпожица -бих му препоръчал да иде да снима гари или летища в друга държава от ЕС -за да разбере за какво става въпрос и да поспи няколко дни в ареста след което да плати солидна глаба!!Апропо на вратата на същата гара ако не се лъжа има стикер ,че снимането е забранено -ама нали сме отворковци !!Истината е ,че пловдивските полицаи са действали непрофесионално -иначе сега не жалби щеше да пише въпросния умник ,а да търси адвокат!!!

Днес в БВ 8613, както обикновено единият униформен спеше в 1 класа на Бургаската група, а колегата му го пазеше. Малко преди Стара Загора се разшаваха и още преди влака да беше спрял в гарата те вече бяха запалили по цигара пред вратата.
Отделно от Пловдив до Стара Загора обиколката се извърши само веднъж и само с 1 униформен.
Отделно от Пловдив до Стара Загора обиколката се извърши само веднъж и само с 1 униформен.

И в този ред на мисли, към кого трябва да се обърна за да сигнализирам подобни нарушения на служителите на ТП?HASSEN написа:Днес в БВ 8613, както обикновено единият униформен спеше в 1 класа на Бургаската група, а колегата му го пазеше. Малко преди Стара Загора се разшаваха и още преди влака да беше спрял в гарата те вече бяха запалили по цигара пред вратата.

Администратор
До МВР директно ако питаш мен. Иначе няма да се промени нищо...HASSEN написа:И в този ред на мисли, към кого трябва да се обърна за да сигнализирам подобни нарушения на служителите на ТП?HASSEN написа:Днес в БВ 8613, както обикновено единият униформен спеше в 1 класа на Бургаската група, а колегата му го пазеше. Малко преди Стара Загора се разшаваха и още преди влака да беше спрял в гарата те вече бяха запалили по цигара пред вратата.

Администратор
Директно сигнал до Министерството. В техния интернет сайт: www.mvr.bg имат поле за сигнали.HASSEN написа:И по-конкретно?lok45111 написа:До МВР директно ако питаш мен. Иначе няма да се промени нищо...
Това е добра идея за подаване на сигнали до министерството.Явно и "Пътнически превози" не могат да се справят с наглите полицай от транспортна.Мисля,че може да се промени нещо, ако сигналите се подават до министерството, а нарушенията не са никак малко.
Нали полицайте искат по-високи заплати, ами да докажат,че в транспортна полиция вършат нещо освен спане в 1-ва класа? 

Пътувай с влак - спаси природата !

Администратор
Те нямат право да висят в класата и да гонят фотографите, но правят и двете. А в същото време, цигански орди обират де що могат под носовете им.HASSEN написа:Имам познат транспортен полицаи от Пловдив, девиза му е 'за толкова пари, толкова работа' !!!bdz_bg написа: Нали полицайте искат по-високи заплати, ами да докажат,че в транспортна полиция вършат нещо освен спане в 1-ва класа?
п.с. Те нямат право да висят в класата нали?
Информация
Модератори