Драги ми, Florian,lok45111 написа:Ясна работа, Цецо,Florian написа:Ха, Марио, те много добре знаят това, защото има(х)ме договор с тях за ТП и сервизно обслужване![]()
Просто гледат, ако може, така, безплатничко нещо, ей така НИИТ да дойдат и да подарят сертификата на неизправния им локомотив
Предвид тяхното натоварване, не е изгодно да наемат локомотив...
аз гледах да им предложа най - разумния и оптимален вариантТяхна си е работата вече какво ще правят. Като няма кой да им даде даром машина, пак ще клекнат.
ти не можеш да знаеш какво искаме ние - безплатно, или не, да получим сертификат за "неизправния" ни локомотив. Явно не си много в течение, тъй като щеше да знаеш, че и в момента имаме договор и "Експрес сервиз" Русе ни поддържа локомотива. Да разбирам ли твоето изказване като критика към качеството на ремонта, който ни извършва фирмата?
Въпросът ми беше по скоро как процедират другите индустриални предприятия със собствените си локомотиви - проблема може да се реши, като не излизаме на "ж.п. инфраструктура - публична държавна собственост в района на гарите, за извършване на маневрена дейност от локомотиви, собственост на дружествата". Просто си плащаме на БДЖ ЕАД по ЕТПТ за подаване на вагоните в нашия индустриален клон и нашия локомотив не излиза на гара Панагюрище. Нямаме амбиции да ползваме инфраструктурата за други цели. Но ми се искаше, ако имам достатъчно информация, все пак да се сертифицираме.
Благодаря за съвета все пак на lok45111.