Вероятно е закарана я в Калояновец, а на Брусарци. В Подуяне я нямаше в понеделника. Иначе гледам, че 33-005/006 зее отворена отвсякъде и много ме съмнява, че бързо ще я опоскат и нея.44142 написа:33007 поне от 2 седмици не е в депо СФ.

Администратор

Администратор
lok45111 написа:Браво!44142 написа:33007-008 има шансове да я видим отново на бял свят. ЕМВ-то е вкарано за полагане на силов кабелаж.
Човек да не повярва чак! Хубава новина, дано стегнат машинката. Все пак ще е тъпо да нямаме нито един представител на таз нелоша серия.
Да поработи малко и да я приготвят за музея...

Администратор

Това е може би най-хубавата новина в цялата тема! Стискам и палци на електричката някой ден да тръгне, че както е тръгнало скоро ще осетят много голяма липса на ЕМВ в София. Може даже да се наложи ГО да им пращат, но дано не става. Аз никога не съм виждал екземпляр от серия 33 и ще ми е интересно да видя, да снимам и да се повозя.

Администратор
Кранове има, платки няма...dido73 написа:Без влакови кранмашинисти Oerlikon FVE 406 няма да тръгне.lok45111 написа:Човек да не повярва чак! Хубава новина, дано стегнат машинката.
Последната скатана платка се качи точно на 33 007, синия кран - машинист. Хубаво е да се провери в остатъците от 33 001/2, там мисля, че крановете си седят барабар с платките.

Информация
Модератори