Поне аз това го знаех и просто в бързината не отбелязах. Интересно е да се покажат снимки от интериора на локомотива. Все пак сам по себе си, той е уникат.43.309 написа:Искам дебело да подчертая, че първите локомотиви са произведени в Швейцария.
На табелката както забелязвате пише Wintertur (H)Еelvetia (Хелвеция на латински и френски/в по стари документи/ е именно Швейцария. Пак на табелата производител е написано:Швейцарско дружество за производтсво на локомотиви "Винтертур".
След изработването на първите локомотиви в Швейцария се купува лиценз от румънците. Този на снимката си е чист Швейцарец

Администратор
Ето ceteva изображения във вътрешността на локомотива 060-АД-001

Локомотив двигателя започна

Локомотив двигателя започна

Администратор
Аз нямам снимки във вътрешността на локомотива 060-DA-001. Но аз намерих в YouTube кадри от друг локомотив Sulzer.
http://www.youtube.com/watch?v=4uIf2eYT ... re=related
В този клип , освен кутия над мотор - вентилатор за първа талига ,всичко си е така ,както при нашите шестици.На пулта под контролера има добавени три ключа ,които незнам за какво са.COSTACHE MIHAIL написа:Аз нямам снимки във вътрешността на локомотива 060-DA-001. Но аз намерих в YouTube кадри от друг локомотив Sulzer.
В следващия клип ,също е както на нашите,изтеглянето на рейката ,което прави снимащия е за изпробване работата на помпата и дюзата,но това е само по слух.
Някои локомотиви на Румъния от този модел:

Като този съм виждал в Русе.
Сега ще представи други дизелови локомотиви, но принадлежащи на частни и са боядисани в различни цветови схеми:
Servtrans
Румънски железопътна Група G.F.R.
UNIFERTRANS

Снимките принадлежат към моя колега, myster който ми даде разрешение за пускането им на вашия форум
Servtrans
Румънски железопътна Група G.F.R.
UNIFERTRANS

Снимките принадлежат към моя колега, myster който ми даде разрешение за пускането им на вашия форум
През 1977 и 1978 г. са произведени в Крайова Electroputere някои локомотиви за Китай. Тези локомотиви са малко променена в сравнение с основната модификация, като са били изнесени само в Китай. ЗАкупени са обратно от оператора GFR и отново върнати в служба след модернизация.
Ето снимки:
Китайското творение

Снимка на двата вида - основна конструкция и експортен за Китай

Ето снимки:
Китайското творение

Снимка на двата вида - основна конструкция и експортен за Китай

отлични снимки, браво! 

Администратор

Информация
Модератори