Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от amon »

Две години по-късно - НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО.
ОП ''Среден ремонт електровози'' - Подуене

Мнение от elektrovoz46 »

Това ми напомняа един деломайстор на ЕМВ, който изпращаше двете ЕМВ за ПВ 20223 и каза на машиниста "давам ти една строшена и една счупена"[/quote]

хохохохохохоох :lol: :lol: :lol:
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

elektrovoz46 написа:Това ми напомняа един деломайстор на ЕМВ, който изпращаше двете ЕМВ за ПВ 20223 и каза на машиниста "давам ти една строшена и една счупена"
хохохохохохоох :lol: :lol: :lol:[/quote]

Ами то си беше самата истина. Сега положението с електровозите в Сф е подобно. На екипировката има две машини: една строшена и една счупена, за да не кажем две строшени. Това е суровата действителност. В Сф няма локомотив който да не върви с някаква повреда.

Мнение от elektrovoz46 »

lok45111 написа:Ами то си беше самата истина. Сега положението с електровозите в Сф е подобно. На екипировката има две машини: една строшена и една счупена, за да не кажем две строшени. Това е суровата действителност. В Сф няма локомотив който да не върви с някаква повреда.
Да прави си напълно но ми стана смешно за деломаистора на ЕМВ!Иначе е така да не говорим че и машини няма едвам намират за патническите влакове машини!Онзи ден приятел които е помошник каза са чакали машина за ПВ 20223 40 мин и влака е трагнал с 25мин закаснение от гара София!
Обратна връзка:

Мнение от Ghost »

Положението в Сф е зле. Последната с повреда е 44 076 на 08.02.2010г. е пръснала камера на ГВП на 3620 в гара Бс.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от amon »

44 085 трябва да се е ударила някъде в пряспа - пристигна днес в Подуене със завидно сгънат плуг :? .
ОП ''Среден ремонт електровози'' - Подуене
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация