Има, има. Без такива един свят не може да съществувва.VESO написа:A има и такива , които са в системата на БДЖ и знаят по - малко.
Администратор
Според мен, може да се помисли върху комбинирана рангова система, която да съчетава ранг по заслуги или принадлежност(професионална, организационна или синдикална) и ранг по брой мнения. Но тук също искам сериозно обсъждане, след което, когато се уточнят нещата, ангажирам се веднага да направя промените в ранговата система.bdz46 написа:А кой ще прецени кой колко знае?
64.19
Техник
Администратор
Администратор
По принцип могат да се оставят следните рангове:stankos написа:Освен темата явно са изчистени и ранговете !![]()
Сега ми прави добро впечатление , явно така е по-добре , да останат само Администратор,Зам. Администратор и Модератор ! Останалите ще си мерят "пишките " със знания!
1. Администратор
2. Зам. Администратор
3. Модератор
4. Управителен съвет
5. Инженерен отдел
6. Координатор...
64.19
Глобален модератор
Туй са длъжности, които задължително трябва да бъдат поставяни. А ранговете е най-добре да са отбелязват със звездички или подобни знаци. Критериите и алгоритъмът за автоматизирано рангване ще трябва да бъдат допълнително обмислени и изработени.lok45111 написа:По принцип могат да се оставят следните рангове:
1. Администратор
2. Зам. Администратор
3. Модератор
4. Управителен съвет
5. Инженерен отдел
6. Координатор...
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.
Глобален модератор
Уважаем Екип,
от известно време имам наблюдения, че във форума се ширят разни потребители, скрили личния си статус. Причината за това ние не я знаем, но това не ни помага по никакъв начин в борбата срещу анонимността. Предлагам техниците да проверят каква е възможността за премахването на тази функция и да няма скрито-покрито повече. Ползата от тази функция е никаква, стремим се към единство и ползотворна работа и като професионален форум игрите на криеница са недопустими. Разчитам, че ще се справите с проблема и така да се каже нарушителите, които се крият от закона (явно провинили се по някакъв начин). Благодаря предварително!
от известно време имам наблюдения, че във форума се ширят разни потребители, скрили личния си статус. Причината за това ние не я знаем, но това не ни помага по никакъв начин в борбата срещу анонимността. Предлагам техниците да проверят каква е възможността за премахването на тази функция и да няма скрито-покрито повече. Ползата от тази функция е никаква, стремим се към единство и ползотворна работа и като професионален форум игрите на криеница са недопустими. Разчитам, че ще се справите с проблема и така да се каже нарушителите, които се крият от закона (явно провинили се по някакъв начин). Благодаря предварително!
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Технически това е съвсем възможно, но скриването на on-line статуса по никакъв начин не подпомага анонимността.
Потребителите може да си имат много причини за това, може просто да имат по-специални извънфорумни отношения с определени хора и да не желаят те да виждат кога са on-line.
А именно това е единственият ефект от "скриването" - останалите не виждат, че потребителя чете форума в момента. Ако се премахне тази опция, най-много тези хора да започнат да четат форума без да се логват, от което никой няма полза.
А администраторите виждат и скритите потребители, така че не са чак толкова скрити.
Потребителите може да си имат много причини за това, може просто да имат по-специални извънфорумни отношения с определени хора и да не желаят те да виждат кога са on-line.
А именно това е единственият ефект от "скриването" - останалите не виждат, че потребителя чете форума в момента. Ако се премахне тази опция, най-много тези хора да започнат да четат форума без да се логват, от което никой няма полза.
А администраторите виждат и скритите потребители, така че не са чак толкова скрити.
Имам една критика. Форума стана като коледна елха. Ужасно претрупан е от подфоруми. Примерно за сдружението. Защо трябва да има три подфорума с бърз достъп от началната страница? По-удобо според мен е да се слеят всички теми в един подфорум и там, който го интересува да си вижда всички теми , а не да излиза да влиза пък да се чуди къде беше това или онова и т.н. Други под форуми също търпят преобразуване според мен.
Положително е за мен, че се обособи под форум инфраструктура, който също би били добре да се обособи само в един подфорум.
Положително е за мен, че се обособи под форум инфраструктура, който също би били добре да се обособи само в един подфорум.
Информация
Модератори