Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

VESO написа:A има и такива , които са в системата на БДЖ и знаят по - малко.
Има, има. Без такива един свят не може да съществувва. :lol: :D
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

bdz46 написа:А кой ще прецени кой колко знае?
Според мен, може да се помисли върху комбинирана рангова система, която да съчетава ранг по заслуги или принадлежност(професионална, организационна или синдикална) и ранг по брой мнения. Но тук също искам сериозно обсъждане, след което, когато се уточнят нещата, ангажирам се веднага да направя промените в ранговата система.
64.19
Техник
Техник

Мнение от n0_aLoNe »

Какво ще кажете, всеки да напише какъв ранк иска? И при одобрение да го получи.

Мнение от stoqn_bdz »

lubo_bulgaria написа:аз не съм съгласен само с "ученик" и "спотър" не задруго, а защото може да си и ученик и спотър :)
Аз предлагам или Любител на електровозите, или както е на Nikss, а неговият ранг да бъде сменен с по-висш. :)
Обратна връзка:

Мнение от Ghost »

Нямам претенции за рангове, но съм твърдо против етикет "Баш Електровозаджия" да се слага на незнаещи хора. :!:
Администратор
Администратор

Темата е почистена от оффтопик!
64.19
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Освен темата явно са изчистени и ранговете ! :)
Сега ми прави добро впечатление , явно така е по-добре , да останат само Администратор,Зам. Администратор и Модератор ! Останалите ще си мерят "пишките " със знания! :P
Администратор
Администратор

stankos написа:Освен темата явно са изчистени и ранговете ! :)
Сега ми прави добро впечатление , явно така е по-добре , да останат само Администратор,Зам. Администратор и Модератор ! Останалите ще си мерят "пишките " със знания! :P
По принцип могат да се оставят следните рангове:

1. Администратор
2. Зам. Администратор
3. Модератор
4. Управителен съвет
5. Инженерен отдел
6. Координатор...
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Да, много умно... аз имам предложение, но ще го дообмисля и тогава ще го пусна, но нека има и други предложения, че само аз да давам не върви. :wink:
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

lok45111 написа:По принцип могат да се оставят следните рангове:

1. Администратор
2. Зам. Администратор
3. Модератор
4. Управителен съвет
5. Инженерен отдел
6. Координатор...
Туй са длъжности, които задължително трябва да бъдат поставяни. А ранговете е най-добре да са отбелязват със звездички или подобни знаци. Критериите и алгоритъмът за автоматизирано рангване ще трябва да бъдат допълнително обмислени и изработени.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Съжалявам , че пренесох дискусията от темата за ранговете в тази !
Моля поне останалите се съобразят !
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

Мисля, че приключихме с ранговете.
Такава система вероятно ще има, ще действа автоматично и безпристрастно, участието на човешки фактор ще бъде сведено до минимум. Тъй няма да има сърдити и недоволни.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Уважаем Екип,
от известно време имам наблюдения, че във форума се ширят разни потребители, скрили личния си статус. Причината за това ние не я знаем, но това не ни помага по никакъв начин в борбата срещу анонимността. Предлагам техниците да проверят каква е възможността за премахването на тази функция и да няма скрито-покрито повече. Ползата от тази функция е никаква, стремим се към единство и ползотворна работа и като професионален форум игрите на криеница са недопустими. Разчитам, че ще се справите с проблема и така да се каже нарушителите, които се крият от закона (явно провинили се по някакъв начин). Благодаря предварително!
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Технически това е съвсем възможно, но скриването на on-line статуса по никакъв начин не подпомага анонимността.
Потребителите може да си имат много причини за това, може просто да имат по-специални извънфорумни отношения с определени хора и да не желаят те да виждат кога са on-line.
А именно това е единственият ефект от "скриването" - останалите не виждат, че потребителя чете форума в момента. Ако се премахне тази опция, най-много тези хора да започнат да четат форума без да се логват, от което никой няма полза.
А администраторите виждат и скритите потребители, така че не са чак толкова скрити.

Мнение от assen5 »

Имам една критика. Форума стана като коледна елха. Ужасно претрупан е от подфоруми. Примерно за сдружението. Защо трябва да има три подфорума с бърз достъп от началната страница? По-удобо според мен е да се слеят всички теми в един подфорум и там, който го интересува да си вижда всички теми , а не да излиза да влиза пък да се чуди къде беше това или онова и т.н. Други под форуми също търпят преобразуване според мен.

Положително е за мен, че се обособи под форум инфраструктура, който също би били добре да се обособи само в един подфорум.
Публикувай отговор

Обратно към “Политика на форума | Policy of the Forum”

Информация