Стърчи пишка от капака на ударното пълнене - тоест, Д3 е. Прочети темата "Двутръбна система за налягане"Nikss написа:Последно Д3 или Д2 е монтиран, защото ми се струва, че е 2-ка.Поправете ако греша.
![]()
Администратор
Така е, не го загледах внимателно, затова се заблудих, че е Д2. 
Вчера най-после ми се отдаде възможността да "инспектирам" лок 45 172. Останах впечатлен от видяното. Ще припомня, че лок спря за ремонт някъде през 2007 г. Е на 19.12.2009 г. се случи щастливото събитие, лок да бъде изписан от ПР. Като цяло чух добри отзиви от няколко лок бригади, че е на "ракета", "пушка" и т.н. Но, като е след ремонт е нормално да е "бегачка". На пробите са й изкарали душата, не знам "фена" от Монтана като каза, че е имала проблем с единия от двигателите дали е вярно, но лок инструктора на депото твърди, че не е дала никакви проблеми. По шаблон лок е за 110 км/ч, но както знаем тази скорост не е достигана скоро от мездренски локомотиви. Дали защото разписанията на пътническите влакове се спазват и при 100 км/ч или просто никой не иска да рискува. Нищо, важното е да вървят машините, пък другото е баластра. Сега в бокса за правене са вкарани 45 174 и 193, но кой знае кога ще станат.
Вчера най-после ми се отдаде възможността да "инспектирам" лок 45 172. Останах впечатлен от видяното. Ще припомня, че лок спря за ремонт някъде през 2007 г. Е на 19.12.2009 г. се случи щастливото събитие, лок да бъде изписан от ПР. Като цяло чух добри отзиви от няколко лок бригади, че е на "ракета", "пушка" и т.н. Но, като е след ремонт е нормално да е "бегачка". На пробите са й изкарали душата, не знам "фена" от Монтана като каза, че е имала проблем с единия от двигателите дали е вярно, но лок инструктора на депото твърди, че не е дала никакви проблеми. По шаблон лок е за 110 км/ч, но както знаем тази скорост не е достигана скоро от мездренски локомотиви. Дали защото разписанията на пътническите влакове се спазват и при 100 км/ч или просто никой не иска да рискува. Нищо, важното е да вървят машините, пък другото е баластра. Сега в бокса за правене са вкарани 45 174 и 193, но кой знае кога ще станат.
Nikss вярно е. Това ми го каза един от машинистите учствали в пробите на локомотива, обещавам да се поинтересувам повече, какъв е бил точно проблема с двигатела и ще те информирам.

Администратор
Щом локомотива има АЛС, няма как да е с Д2. АЛС командва спирачката чрез RGV вентила, който упавлява релейната част на кран-машиниста посредством преустройството в двутръбна с-ма за налягане. За това и стърчи щуцера от капака на крана.Nikss написа:Така е, не го загледах внимателно, затова се заблудих, че е Д2.
64.19
Ясно, благодаря за разяснението.lok45111 написа:Щом локомотива има АЛС, няма как да е с Д2. АЛС командва спирачката чрез RGV вентила, който упавляварелейната част на кран-машиниста посредством преустройството в двутръбна с-ма за налягане. За това и стърчи щуцера от капака на крана.Nikss написа:Така е, не го загледах внимателно, затова се заблудих, че е Д2.
152 е станала страшна с новият кран-машинист.
Промяната е направена от Модератор.
Промяната е направена от Модератор.
Техник
Именно. Ако беше някое бързо да ги лепва за под 20 секунди ще видиш дали няма да изключва.
Направо ще обърне амперметрите. 
Последно промяна от Nikss на Нед Яну 10, 2010 8:30 pm, променено общо 1 път.
Информация
Модератори