Не съм на това мнение. Това че сините машини са пълни боклуци си е отделен вапрос.Ghost написа:Пореден случай на скъсан бандаж. Интересно ще е да се види от коя страна са щемпелите на бандажа. Досегашните скъсвания винаги бяха на цифра най-вече на 1 и 7. Всички скъсвания до сега са все по Софийско. Нито един в Бургас или в Пловдив.
Изводът е: дървен шоп в 46 200 е една особено опасна комбинация.

Администратор

Преди по-малко от година 46-030 (изолирана) скъса бандаж между Дружба и Долно Езерово. Последва изпадане и изораване на стотина метра път.Ghost написа:Пореден случай на скъсан бандаж. Интересно ще е да се види от коя страна са щемпелите на бандажа. Досегашните скъсвания винаги бяха на цифра най-вече на 1 и 7. Всички скъсвания до сега са все по Софийско. Нито един в Бургас или в Пловдив.
Изводът е: дървен шоп в 46 200 е една особено опасна комбинация.

Администратор

Администратор

Hello railway fans! Greetings from Romania...i am a fan of the ASEA Electric Locomotive.
Sorry i dont know bulgarian language...so i will use google translator to send the message in your language.
I like your forum and maybe we will change some railway experience beetween CFR and BDZ.
By the way...i have made a repaint for this kind of locomotive for MSTS in BDZ color scheme...here she is on youtube
Здравейте фенове жп! Поздрав от Румъния ... аз съм фен на ASEA Електрически локомотив.
За съжаление аз съм знаят български език ... така че аз ще използват Google Translator, за да изпратите съобщение на вашия език.
Харесва ми форум и може би ще се променят някои железопътни опит beetween референтна рамка и БДЖ.
Между другото ... аз имам направи пребоядисвам за този вид локомотив за MSTS в цвят БДЖ схема ... тук тя е на младост
http://www.youtube.com/watch?v=vUv9ztWsTBQ
Sorry i dont know bulgarian language...so i will use google translator to send the message in your language.
I like your forum and maybe we will change some railway experience beetween CFR and BDZ.
By the way...i have made a repaint for this kind of locomotive for MSTS in BDZ color scheme...here she is on youtube
Здравейте фенове жп! Поздрав от Румъния ... аз съм фен на ASEA Електрически локомотив.
За съжаление аз съм знаят български език ... така че аз ще използват Google Translator, за да изпратите съобщение на вашия език.
Харесва ми форум и може би ще се променят някои железопътни опит beetween референтна рамка и БДЖ.
Между другото ... аз имам направи пребоядисвам за този вид локомотив за MSTS в цвят БДЖ схема ... тук тя е на младост

Администратор
Salut!Elektriska написа:Hello railway fans! Greetings from Romania...i am a fan of the ASEA Electric Locomotive.
Hey thank you for joining us on our Forum! The BDZ 46, are beloved objects for photographing by the spotters. Here you can find information, about all of the Bulgarian locomotives used by BDZ, BZK, Bulmarket or DB Schenker and Rail Cargo Austria and nearly all of the passenger carriages and wagons.
You can even click on the banner on your right hand side and see the production of the first Bulgarian locomotive maker - Express Service Ltd.
Some of the Le5100, are modernised in Koncar, Croatia, and some are stopped for various reasons including modernisation.
Vă doresc toate cele bune!
"Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки."

Thank you for replying!
I would like to know if i can find some blueprints (front-back-left-top detailed) with this locomotive class 46 BDZ....
I want to make a model for MSTS, but i need more details about her.
Hope you can understand me!
Best regards!
Благодаря ви за отговор!
Бих искал да знам дали мога да намеря някои чертежи (отпред-назад-лявата Подробно) с този локомотив клас 46 БДЖ ....
Искам да направя модел за MSTS, но имам нужда от повече информация за нея.
Надявам се, че може да ме разберете!
С най-добри пожелания!
I would like to know if i can find some blueprints (front-back-left-top detailed) with this locomotive class 46 BDZ....
I want to make a model for MSTS, but i need more details about her.
Hope you can understand me!
Best regards!
Благодаря ви за отговор!
Бих искал да знам дали мога да намеря някои чертежи (отпред-назад-лявата Подробно) с този локомотив клас 46 БДЖ ....
Искам да направя модел за MSTS, но имам нужда от повече информация за нея.
Надявам се, че може да ме разберете!
С най-добри пожелания!
The original BDZ Class 46 is CFR 40. We have also modernised CFR 40 that are used by BZK.
The BDZ 46-200 are modernised in Koncar, Croatia - you can find pictures in our gallery or www.railwaymodeling.com . Blueprints, you can find in your nearest locomotive depot or railway school in Romania.
The BDZ 46-200 are modernised in Koncar, Croatia - you can find pictures in our gallery or www.railwaymodeling.com . Blueprints, you can find in your nearest locomotive depot or railway school in Romania.
"Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки."
Информация
Модератори