За щастие не винаги. Често вагонът за Русе е с хубава синя тапицерия, поне лятото така беше.Labros написа:До Русе вагона е все още със старата зелена тапицерия.
Повтарям отново- има наченки всички пловидвски вагони да се сдобият с друга тапицерия, която не запарва и е удобна за пътниците. Впрочем, тапицерията се сменя не само в Пловдив...

Забелязал съм, че 47-ците на ГО със зелена кожена тапецерия почнаха да се губят на някъде, а се появиха второкласни 3Х3 със червена тапицерия пак серия 47.

Защо ми се чини, че е с гара на домуване София ?VESO написа:Засичал съм една интересна 40-ка , второкласна с гара на домуване "Горна Оряховица" , която пътува във вътрешно съобщение Димитровград - Русе в композицията на международните 464 / 465 (именно тя замести румънския седящ).Rexkos може да разкаже повече за нея.

Акредитиран фотограф

Администратор
Второкласна 40-ка, но немско или наше производство!? В състава на пътника Горна Оряховица - Стара Загора си спомням, че пътувахме в 40-ка, която по планировка и обзавеждане не се различава от серия 20-47. А иначе второкласните 40-ки са немско производство, много отдавна не съм срещал в състава на влак...VESO написа:Лично съм я виждал , долу като гара на домуване пише "Горна Оряховица" , но явно си личи как е замазано , а гарата е била друга.
Ето така изглежда немското производство В вагон серия 20-40:

64.19

Акредитиран фотограф

Администратор

Ясно , е то е логично , понеже замества румънския вагон.Но със сигурност такава второкласна 40-ка досега не бях срещал.Как ме е яд , че не се сетих да я снимам.44.123 написа: И забравих да ти кажа също Весо, че да те поправя този вагон не пътува в вътрешно съобщение между Димитровград и Русе а пътува от Димитровград до Букурещ.
Марио пък може да разкаже за 47-цата в състава на 40103 , с който пътувахме с него и Saruman от Дряново до Ст. Загора - също не се среща често.
Последно промяна от VESO на Вто Дек 01, 2009 8:53 pm, променено общо 1 път.
Информация
Модератори