Обратна връзка:

Мнение от Florian »

За сега ремонта на "Павчо" е замразен поради липса на средства. Машината е дадена на 2-ра под крана в дизеловия цех, но видимо по нея не се извършват каквито и да било операции. Утре ще се опитам да разбера бъдещето на локомотива. Оказва се, че имало проблем и с узаконяване, локомотива не се водел на ниой и никъде, бил и бракуван.
Леле, вие сте уникални :)
Координатор УС
Обратна връзка:
Аватар
Координатор УС

Мнение от NiGhtPiSH »

Е не това само у нас може да стане. Не стига, че има проблем с маневрата на ЕМВ и ДМВ в депо София и трябва да се правят глупости като зацепване на серия 10 с 30/31, което не е невъзможно, но поради различните ел. схеми и случайно, ако някой вдигне пантограф ДМВ-то заминава.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Labros написа:Значи 66 07 заминава в глухия коловоз...
За сега, ремонта е замразен, причината е ясна - няма пари за нищо, камо ли за възстановителни ремонти. Освен това, май никой не знае какво прави всъщност...
64.19

Мнение от Labros »

Само го местят наляво и надясно. Мисля си, че щом има пари, веднага ще го почнат. Ама дано тоя път да не изчезнат така мистериозно...
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

БЪРЗАМ БАВНО написа:За мен локомотив който е понисък от вагон е чудо на техниката и експлоатацията!
Зависи от локомотива и вагона.... И колко да е голям един локомотив с подобна мощност на ДД?
Администратор
Администратор

БЪРЗАМ БАВНО написа:За мен локомотив който е понисък от вагон е чудо на техниката и експлоатацията!
Колега, това си е локомотив, колкото и да не ти се ще! Особенво добре отвозва строшени бургаски синьо - бели или синьо - жълти бараки с надути "гларуси" в кабините, непознаващи наредбата за правокачване...
64.19
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Аз бих го казал по - цветущо: "Това е локомотив и той един ден ще се движи."

Само че кога ще му дойде звездният "ден". :?
Администратор
Администратор

VESO написа:Само че кога ще му дойде звездният "ден". :?
Няма да е в обзоримо бъдеще... Като разбрах днес какви простотии са тръгнали да правят разни... Без чертеж, без проект. Май ще го докараме до под кривата круша! Инженера е вдигнал ръце!
64.19

Мнение от Labros »

Или от незнаие, или нарочно... мене по ми се чини второто... Не е за първи път да се съботира ремонта на 66 07... Като добавим и кражбата на парите от нам добре известния човек... Картинката става пълна.

Мнение от veselintodorov »

Браво тези дупничани са като зверчета, може да ги повозим в бъдеще на кранмашиниста на ДЛ 66-07 :iroc:
Администратор
Администратор

veselintodorov написа:Браво тези дупничани са като зверчета, може да ги повозим в бъдеще на кранмашиниста на ДЛ 66-07 :iroc:
И да се тръшкат и да не се тръшкат, дупничани не могат да оспорят заповед на Управителя на "БДЖ - ТПС/Локомотиви/ ЕООД". Щом е разпоредено от 66-02 да се свали спирачно оборудване за възстановителния ремонт на 66-07, дупничани могат само да се съгласят и толкоз.
64.19
Координатор УС
Обратна връзка:
Аватар
Координатор УС

Мнение от NiGhtPiSH »

Изображение

Ето какво се случва в родината на Павел.
"Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки."
Администратор
Администратор

В родината на "Павел" се случва, но у нас нещата стоят другояче. 66-07 в момента е на 4-та ремонтна в депото и там ще си отседи дълго време. Гледам пипано е по ДД, охладителната инсталация е почти готова - тръбите и топлообменника са на лице и качени. Но до тук. В кабината е пълна анархия, а докато някой не каже, какво ще се прави, аз също съм преустановил дейностите си по него.
Обратна връзка:
превоз

Мнение от shotik »

Извън темата ,но снимките показват,че и по-големи локомотиви се превозват по шосе

Изображение

Изображение

червения локомотив не е 55-00,модификация е,снимките са от Италия от съфорумника ни еfo
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

На БЖК локомотивите сер. 87 също попътуваха по шосе из Англия докато дойдат до нас.
Публикувай отговор

Обратно към “Исторически дизелов и електрически подвижен състав | Historic diesel and electrical rolling stock”

Информация