Обш изглед

Талига

Салон 2-ра класа

Бар

Салон 1-ва класа

Талига

Оригинални са тези снимки и са подарени на БДЖ от завода - производител. След това стават собственост на инж. Димитър Деянов, който издава и книгата "Тракционният подвижен състав на БДЖ" в два тома, в чиито втори том е направено описание и на тази мотриса. От снимките липсва снимката на командната кабина, която също трябва да е сред тях, ако не ме лъже паметта.Labros написа:Явно снимките са оригинални и правени в завода-производител
Книгата я има, но снимките са с много лошо качество там. Иначе не е проблем просто да се потърси същата в депата - подарява се. Тя е учебник, който едно време е бил задължителен за всеки работник в локомотивно депо, пряко зает с подвижния състав. Сега е ценен експонат, който всеки стиска в ръце и се хвали с него.Labros написа:А дали ще е правилно. Трябва да се иска разрешение изрично от автора.
Не мисля, че ще откаже ако някой го попита и му обясни, че ще бъдат сканирани и пуснати тук, но все пак нека се проучи въпроса... всички негови книги са интересни (за съжаление нито 1 не притежавам, нито съм прочел или видял), но по заглавията и по четени от него статии съм останал много впечатлен.Labros написа:А дали ще е правилно. Трябва да се иска разрешение изрично от автора.