А знае ли се кога ще ги транспортират в Русе вече? Белким ги набарам на Чб, ама ме съмнява... 44 089 когато я пращаха в Русе я бяха подали в състава на ДТВ 20617 от Пд, от М на 20621 и не става, че е през нощта. Да се надяваме, че от догодина ще завалят още машини в халето.
[Заради тези пусти пари групата която беше в основата на ремонта на ел. лок. вече я няма - пояснявам ,че това бяха много съвесни хора от Горна Оряховица начело с БАЧО КОЛЬО / Николай Марков./
Nikss написа:Как така я няма? Т.е. повече няма да се ремонтират локомотиви в Трансимпекс ли? Заради неполучени пари са напуснали ли? Как да го разбираме?
От юни 2009 не сме вземали заплати .На месец по 100 лв. на ръка.
Когато преразпределят локомотивите за окомплектоване на графика за движение на влаковете не мога да кажа коя година но повече от 10г. на Русе прехвърлиха 44-00 серия от ГО въпросните машини са от там. Отначало трябваше да са поредни номера,/съгласно нареждането/ но в действителност поредни бяха 44-102 и 44-103 след това се скача на 44-108, от там на 44-120, 44-123, на 44-136,на 44139. Та двете 44-120 и 44139 когато дойдоха в Русе вече бяха поне ведъж възстановявани след катастрофи.44-120 беше уникум но рядко имаше оставени влакове.Нямам лоши спомени освен,че като дойде за първи път едната кабина беше провиснала от глава релса спрямо другата с разлика от 50мм. Това го оправихме с регулиране на подвеските и това беше. 44-139 при нас се пали от ИУ и коша беше провиснал повече от допустимото но с разрешение от БДЖ лок. излезе от ЗР мисля 1990г.и провисването е отразено в паспорта на локомотива.Оперативните кабели са изпълнени както 42-00М поради липса на реостат. Лесна за ремонт. ИУ са 44-00 серия.
Един русенски колега ми беше казвал, че е трябвало от 101 до 106 май, не съм много сигурен да са в Русе. Но тогавашния началник бил казал на нас не ни трябват машини с реостати. Но е факт, че добре се справяте с ремонтите. 44093 и 44112 също го доказват. Последната възтановена маш 44123 също е много добре направена. Интересно ми е къде са удряни 093 и 112.
Абе нещо й бучи странно центробежният вентилатор на 123 пък не знам. Друго нередно не съм забелязал, някои машинисти споделят, че вътре миришело на опушена сьомга.