Забележете колко са влаковете - 4 ПВ до Кулата + още 1 само до Петрич; 5 БВ до Кулата и Петрич + още 2 БВ в събота, неделя и празник.

Последно промяна от Naskoni на Сря Ное 04, 2009 6:32 pm, променено общо 1 път.
Последно промяна от Naskoni на Чет Ное 05, 2009 11:09 am, променено общо 1 път.
Може би, че в състава му са включени вагони за превоз на коли, които вече са спрени?VESO написа:Интересни са ми обозначителните картинки над номерата на някои влакове.Ето тук първите 4 влака имат над номера си "нещо" , приличащо на лека кола.Някой има ли представа какво означава? Може би , че влакът е мотрисен......
Тогава ги нямаше тези вагони, а и за какво са на ПВ вагони за коли?n0_aLoNe написа:Може би, че в състава му са включени вагони за превоз на коли, които вече са спрени?VESO написа:Интересни са ми обозначителните картинки над номерата на някои влакове.Ето тук първите 4 влака имат над номера си "нещо" , приличащо на лека кола.Някой има ли представа какво означава? Може би , че влакът е мотрисен......
Именно. Тези символи са указвали, че композицията е мотрисен влак.07 написа:Тогава ги нямаше тези вагони, а и за какво са на ПВ вагони за коли?n0_aLoNe написа:Може би, че в състава му са включени вагони за превоз на коли, които вече са спрени?VESO написа:Интересни са ми обозначителните картинки над номерата на някои влакове.Ето тук първите 4 влака имат над номера си "нещо" , приличащо на лека кола.Някой има ли представа какво означава? Може би , че влакът е мотрисен......