Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Labros написа:На аеродром София компанията "Волга Днепр" има изграден терминал, та за това има такова стълпотворение на "Руслан"-и.
Да потвърдя, "Рулсан"-чето е на "Волга Днепр", стои на стоянка зад правителствен отряд 28, а благодарение на любезните люде от НСО, Форум "Локомотиви" притежава екскулзивни снимки 8)

От мястото на събитието
Изображение

Изображение
64.19
Обратна връзка:
самолет

Мнение от shotik »

Чудесни снимки на страхотен самолет !

Този ще е който видях ,като се прибирах от работа с колата покрай летището.
Администратор
Администратор
Re: самолет

shotik написа:Чудесни снимки на страхотен самолет !

Този ще е който видях ,като се прибирах от работа с колата покрай летището.
Няма кой друг да е. Довечера в 17:00, добичето си заминава. А ние чакаме следващия :twisted:
64.19
Обратна връзка:
AН 124 и АН 225

Мнение от shotik »

http://www.vbox7.com/play:a7872f9b&al=1&vid=179336

http://www.vbox7.com/play:e781e487&al=1&vid=

Две части клипове за най- големите самолети .

Ако дойде АН 225 и има посещение ,ще опитам да съм сред разгледалите го.
Администратор
Администратор
Re: AН 124 и АН 225

shotik написа:http://www.vbox7.com/play:a7872f9b&al=1&vid=179336

http://www.vbox7.com/play:e781e487&al=1&vid=

Две части клипове за най- големите самолети .

Ако дойде АН 225 и има посещение ,ще опитам да съм сред разгледалите го.
Ан-225 "Мрия" може и има реална възможност във всеки един момент да ни посети. Миналото лято му се размина кацане в Бургас поради лоши условия и някакви неуредици, поради което мина на малка височина над града в посока резервното за кацане летище Истанбул. Офанзивата на Ан-124-100 показва, че сме апетитно място за "антонов" и "Волга днепр" и напълно възможно в обзоримо бъдеще е, софийското летище да приеме НАЙ - ГОЛЕМИЯ САМОЛЕТ НА СВЕТА, което ще е не само изключително събитие, но ще покаже и нуждата за преместване на аеродрома от града. Тътена ще бъде ужасяващ и може да се съпостави с бученето на готов за изригване вулкан.
64.19
Обратна връзка:
шум

Мнение от shotik »

Знам ,че преди известно време имаше сигнали за това ,че излитат и кацат над града и временно бяха поспрели,но сега пак си летят ,дано не падне някой,както през 70 -те г.Във вчерашния брой на ТЕЛЕГРАФ е описана една катастрофа,но без жертви,самолета е кацнал в канал ,опирайки се на крилете си,докато оня с певците си изгоря,аз тогава бях в ПЖИ.
От клиповете се разбира ,че не е нужно дълга ,а здрава писта ,която да го издържи,мой познат ми е казвал ,че бетона на пистата е 2 м дебелина,но дали е така незнам.
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

225 може ли да каца в СФ?
Администратор
Администратор

07 написа:225 може ли да каца в СФ?
По всички нормативи, Ан-225 ще си кацне, ще го обслужат на терминал, ще пият украинците една водка и по живо по здраво.Новата писта на софийския аеродром ще издържи два Ан-225 наведнъж без проблем, правено е като за тежки машини, а и комерсиализма целеше именно това, да прибираме украинска парица вместо бургазлии... И УСПЯХМЕ :lol:

"Антонов" и "Волга Днепр" ни предпочитат, което за икономиката на столицата е добре, но за живеещите в Подуяне(изключвам себе си, тъй като рева на Ан-овете ми гали ушите) е истински ад и повод да накарат "Аеропорт София" да и сложи дограма.
64.19
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Лятото таксите в Бургас са солени, защото и без това има много машини, зимата би трябвало да е по-евтино, но думата имат концесионерите
Администратор
Администратор

07 написа:Лятото таксите в Бургас са солени, защото и без това има много машини, зимата би трябвало да е по-евтино, но думата имат концесионерите
Бургас изгони Русланите именно с много високи такси и малко предлагани услуги. В София за пари почти на половината от бургаските, едва ли не и на пилота брадата сресват. Да не говорим, че и базата е в пъти по - модерна и позволява кацане при всякакви условия. Именно за това и тук си гласят терминалче, което значи много на брой големи машини, включая Ан-225, който от сега е "благославян" от моя съквартирант, който с ненавист гледа снимки на представители на "трицифрените" серии "Антонов" :lol:
64.19
Администратор
Администратор

В Петък 06.11.2009 г. за около три часа и пловдивчани са били облагодетелставни. Ан-124-100 с рег.№RА-82079(същия, който снимах аз в София) е кацнал на летище Пловдив за да натовари карго за нашите военни контингенти зад граница.
64.19

Мнение от Labros »

Нищо не съм чул, трябва да е минал извън града. Иначе основното трасе на заход към летището минава точно над блока ми.
Администратор
Администратор

Labros написа:Нищо не съм чул, трябва да е минал извън града. Иначе основното трасе на заход към летището минава точно над блока ми.
Друг път слушай по - добре и с апарат в готовност 8) Ние тук из София се изтрепахме да снимаме "Руслан"-и. Някои вече и за снимка на пулт се гласят.
64.19

Мнение от Labros »

Имам връзка на нашето летище и ще бъда прадварително предупреден за кацането, че да може да се заснеме моментално.
Иначе за слушането- просто не е минал над нас. При заход минава на много малко височина над блоковете в квартала и ако мине "Руслан"... ще изтроши всичко. За това явно не е минал по основното трасе за заход.
Администратор
Администратор

Labros написа:Имам връзка на нашето летище и ще бъда прадварително предупреден за кацането, че да може да се заснеме моментално.
Иначе за слушането- просто не е минал над нас. При заход минава на много малко височина над блоковете в квартала и ако мине "Руслан"... ще изтроши всичко. За това явно не е минал по основното трасе за заход.
Това с трошенето на джамовете ме връща през 2006-та година, когато еди мой приятел от уплаха след адския тътен на кацащ по старата писта "Руслан" падна от леглото. Но като цяло, колкото и да реве и трещи, "Руслан"-ът си е един много красив и грациозен самолет. Аз лично вече точа обектив за Ан-225 в София. И звука и гледката ще са уникални!
64.19
Публикувай отговор

Обратно към “Нещата от живота | Matters of Life”

Информация