Администратор
2007 г. снимах МРЦ на Тулово, но не намирам снимката. Тоест подлежи на снимане, както то, така и Дъбово.VESO написа:Прегледах темата и не открих снимки на ОИ в Тулово и Дъбово.Има ли снимани , или подлежат на снимане в за в бъдеще?
Още една интересна гара е Шумен. Колегата Виктор Борисов ми прати снимка на МРЦ, тъй, че я помествам тук:

64.19

На Дбв снимах, но не беше с моя апарат. Не помня на кой точно беше, но беше на форумската среща когато ходихме до Подкова докато 40101 чакаше Чайката. Много любезни хора, малко се притесних да не ми откажат, но ми оказаха пълно съдействие.
Остава човекът с чийто апарат снимах да ни представи моето творение. 

Администратор

Администратор
tiristor4e@abv.bgkoncara написа:Може ли имейл?
Да се надяваме да са с достатъчен размер по дългата страна, че да могат да дадат ясна и детайлна представа за самите инсталации.
Поздрави!
64.19

Администратор
Благодарим за което!koncara написа:Изпратих ги!!!
Снимката на МРЦ на гара Русе - разпределителна няма да бъде качена в галерията, тъй като не отговаря на едно от изискванията, а именно да няма хора в обсега и инсталацията да бъде заснета в общ план.
Снимката на МРЦ на гара Туловое допусната, поради което я публикувам:
64.19

Администратор

Администратор

Администратор

Администратор
Ето още снимки на моделите на ОИ в катедра "СОТС" при ВТУ "Т. Каблешков"
Изпълнителен апарат на ЕМЦ - гарата, която моделират няма име, но съседните гари са "Бъдеще" и "Щастливец"

Работно място на деж. ръководител на МРЦ МН-68. В случая, гарата е с един главен коловоз, един отклонителен и изтеглителна.

Пулт - табло на МРЦ МН-68

Релеен стелаж на МРЦ МН-68. Тук релетата са пренебрежително малко, в сравнение с релейните помещения в гарите, съоръжени с МРЦ. Но пък лесно се добива представа кое как работи.

Изпълнителен апарат на ЕМЦ - гарата, която моделират няма име, но съседните гари са "Бъдеще" и "Щастливец"

Работно място на деж. ръководител на МРЦ МН-68. В случая, гарата е с един главен коловоз, един отклонителен и изтеглителна.

Пулт - табло на МРЦ МН-68

Релеен стелаж на МРЦ МН-68. Тук релетата са пренебрежително малко, в сравнение с релейните помещения в гарите, съоръжени с МРЦ. Но пък лесно се добива представа кое как работи.

64.19
Информация
Модератори