Администратор
"ЗАщо полицията пречи на любители фотографи да практикуват хобито си" - Това споменават в анонса на "Здравей България" за днес. В интервюто ще дам примери за полицейските неправомерни действия срещу жп фотографите, като например случая на Искър, в който полицай вместо да залови крадящите роми, насочва усилията си към опит за задържане на фотограф, случай на Карнобат през 2006 г., когато полицай използва неправомерно маневрен локомотив за да създаде проблем на снимащи при входния сигнал на гарата, случай, в Карнобат при който полицаите нарочват снимащите за терористи, фотоапарата за бомба а МР3 плеър за детонатор, пак на Карнобат, когато отново същия полицай след няколко месеца задържа наши представители, поради което причинява закъснение на влак. И това са само част от случаите, в които органите на реда превишават правата си. Случаи на заплахи, неправомерни задържания и други са само част от действията, ограничаващи личните свободи и човешки права на трейнспотърите, които сами по себе си с нищо не нарушават закона.pavkata_zaraboy86 написа:Утре с голямо удоволствие сутринта ще пусна НОВАТв, за да видя как ще се представят колегите и най-вече да проследим отношението ан журналистите към нашата тематика.
64.19

Смятам, че мина даже страхотно! Милен Цветков изслушваше с интерес Марио и Иво, което е за отбелязване (знаете колко лигав е Милен
). А и веднага имаше мнения по темата в страницата на "Здравей, България" във Facebook. Това с подарявнето на албума със снимки от страна на Марио бе похвално, а освен това, ако има някоя друга тема за БДЖ (като цяло) с други гости, според мен отново ще се направи препратка към това предванае с Марио и Иво. 

Пътувай с влак - спаси природата!

Акредитиран фотограф
Иначе по отношение на видеото от предаването, предполагам, че стандартно целия сутрешен блок ще бъде качен на части в сайта на Нова малко по-късно през деня. Очаквайте го на следния адрес:
http://novatv.bg/bg/videos/?show_id=6
http://novatv.bg/bg/videos/?show_id=6
Пътувай с влак - спаси природата!

Администратор
Не заявих, че НК "ЖИ" нарушава закона, а Полицията. А с НК "ЖИ" искаме диалог. Малко си поизбързал. Но иначе да - добре се получи предаването, въпреки, че малко се бях стреснал.bdz46 написа:Интересно беше, определено се обърна внимание на проблема, нооо... (вечната опозиция)
Заявявате в прав текст по национална теливизия, че НКЖИ нарушава закона, а утре ще искате от същата НКЖИ да ви разреши да снимате.
64.19

Администратор
НК "ЖИ" е издала заповед, ограничаваща снимането. А закона не го забранява. И обяснихме, че ако полицията спазва Закона, ще наруши заповедта, ако спазва заповедта, ще наруши Закона. И изпадаме в един Параграф 22.bdz46 написа:Ами аз останах такова впечатление - НКЖИ е издала заповед, която противоречи на закона.
64.19

http://novatv.bg/bg/videos/view/1230/
Видеото е качено !
Ааа браво, много хубаво представихте проблема ! Най-ми хареса тази част на 08:31, когато милен каза, че админа си прави ПР. Не е така, но все пак, интересен разговор проведохте !
Видеото е качено !

Ааа браво, много хубаво представихте проблема ! Най-ми хареса тази част на 08:31, когато милен каза, че админа си прави ПР. Не е така, но все пак, интересен разговор проведохте !

Информация
Модератори