Администратор
Колеги,

идната седмица аз като администратор и двама човека от форума сме поканени в "Здравей България". Лично аз не съм се спрял на конкретни имена за двамата човека, така, че който от вас има какво да разкаже за нашите цели и проблеми, да заяви тук в темата, за да бъде включен.

Един - два дни преди датата на гостуване, ще бъда уведомен и съответно ще уведомя записалите се двама за участие.

Искам да поясня, че при гостуването няма да се говори за:

1. Междуфорумни вражди
2. Междуличностни вражди на хора от форумите
3. Всякакъв род неща, несвързани с проблемите на спотърите
4. Неща, които могат да навредят на служители в превозвачите и НК "ЖИ"

Ще се придържаме към добрия тон и съответно би било редно ако се поинтересува интервюиращия от историята на жп. любителското общество да се разкаже всичко от къде е тръгнало. Въпреки враждата с цировия форум.
64.19

Мнение от БДЖ »

Браво ! А ще може ли да кажеш кога точно ще стане това и ще може ли някой да го запише, тъй като едва ли ще мога да го гледам... :(

ПП - Тъй като намекна за въпросната вражда с цировия форум, защо например, в неутралния раздел не бъде пусната една тема за форума и форумите в която да се обяснят някой работи...за този или онзи форум...мисля, че няма да е лошо.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Аз също въпреки огромното ми желание да гледам дискусията по телевизията съм силно притеснен дали ще мога след това да намеря записа тъй като съм на училище. :?

Мнение от rexkos »

Не се безпокойте, ще го качат в сайта на Нова ТВ. :)
http://www.novatv.bg/bg/videos/
Акредитиран фотограф
Акредитиран фотограф

Мнение от 44.123 »

Нека да отиде някой фотограф, който е неприятности и премеждия с транспортна полиция зада обясни най-добре какъв е проблема и за какво се борим.В кой ден от седмица ще бъде гостуването в предаването?
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Всички са преживели тези неприятни срещи с транспортната полиция. Това ме подсеща за един случай, когато бях 2-ри клас и пътувах до Испания (годината беше 2002) и с майка ми бяхме на някаква гара, чакахме влак "Талго" да дойде, за да отпътуваме. И аз като всяко малко момче ми беше интересно да разгледам гарата по-подробно и след като направих на бегом няколко бързи обиколки и полицаят отишъл при майка ми и я питал дали тя отговаря за мен. Голям смях после. :D
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Ще очаквам да се включат по желание един или двама форумци, които ще могат идната седмица да са на разположение в една от сутрините за участие в предаването. Не е страшно, камерите не хапят и нямат зъби, така, че нека да не се излагаме да отиде само админът. Поканени са още двама форумци по мой избор, така, че аз давам трибуната, тези, които смятат, че имат какво да кажат да дойдат и да участват в предаването.
64.19
Смайтеги :roll: ще е яко тръшване за някои това предаване :lol:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Най - добрият избор би бил pavkata_zaraboy86.Той нееднократно е преживял такива случки и може да разкаже както за пловдивските полицаи , така и за тези на Кулата , според които , ако човек безцелно се шляел само из гарата , веднага бил задържан за 24 часа , камо ли такива като нас , които искали даже и да снимат. :D
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Весо, според мен Марио него е избрал по собствено желание. А другият се сещате кой е и без да казваме. Нека който има възможност и желание да отиде, аз дори и да имах желание, нямам възможност да дойда.
Администратор
Администратор

Nikss написа:Весо, според мен Марио него е избрал по собствено желание. А другият се сещате кой е и без да казваме. Нека който има възможност и желание да отиде, аз дори и да имах желание, нямам възможност да дойда.
Нещо не схванах. Кой е единия, кой другия :roll:
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Предполагам единия, който си одобрил, че е Павката, но сега като се замислих той май ще е на работа и няма да може да дойде, но ако успее да се измъкне за 1 ден съм сигурен, че ще е той единия. Другия Иван Кацев. Няма отсъствие на нито 1 проект. Аз на 1 не можах да се разпиша. :D А кажете не ми ли е желязна логиката? :lol:
Администратор
Администратор

До някъде ти е вярна логиката, но Павчо е на работа и надали може да се измъкне, колкото и да му се идва. Но ако може ще се радваме да е един от двамата. Иван Кацев е студент във Виена(да ни е жив и здрав) и за съжаление този път няма да ми е дясна ръка 8)

За това, трибуната е свободна!
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Това не го бях предвидил. :D Безмълвен съм по въпроса, предполагах, че си си набелязал 2-ма човека, а то след кандидатстване ставало избирането. :P Не знам, за проекти пред камера ми е още рано, дано някой от по-възрастните спотъри и фотографи намери време и възможност за да отиде и нашият админ да не се налага да ходи сам (което ще бъде срам и позор според мен). Уж спотъри, пък няма ни 1. :?
Администратор
Администратор

Nikss написа:дано някой от по-възрастните спотъри и фотографи намери време и възможност за да отиде и нашият админ да не се налага да ходи сам (което ще бъде срам и позор според мен). Уж спотъри, пък няма ни 1. :?
Дано наистина някой се престраши, защото срамота ще е хем да искаме да отстояваме някакво право, хем да отиде само Админът, който всъщност е и причината да се чуят нашите искания тук - там. Тъй, че колеги, спотъри и приятели, нека двама от вас безстрашний люде да се изправят и смело да заявят участието си пред тигъра на сутрешните блокове - Милен Цветков.
64.19
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация