Малко са ентусиастите, които пускат в тази тема и свои неща. Моля ви, за никого нищо не намеквам и не искам да кажа в отрицателен смисъл. Неприятно ми е, че във форума на tsirov (Марио, извинявай, само го споменавам!) темата "Железницата в творчеството" се посрещтна добре и в последствие умря. Ето за това ме е яд. Яд ме е, че хубави свестни теми се пращат на майната си

Колкото до стихотворенията, разбира се, че ми допаднаха, браво! Човек не би могъл да живее без приятели до себе си, било то любим човек от съседния пол или просто приятел. Животът става немислим без тях. Аз отдавна съм се убедил в това. Особенно що се отнася до локомотивните машинисти. Смятам, че техните "половинки" (съпруга или любима приятелка) трябва просто много добре да ги разбират за естеството на тяхната работа и да им влизат в положението, в противен случай... Аз лично познавам машинисти, които се радват на добри връзки, слава Богу, дано така да продължава и за напред! За съжаление, сигурно има и случай на прекъсване на сериозна връзка, точно заради дългото отсъствие на мъжа. Тук вече кръгът с примери от професии се разширява. Моряци, капитани далечно плаване и т.н. Извинявайте, но аз не мога да разбера една жена, коята тръгва с друг заради дългото отсъствие на мъжа й. Срамота!
Край, прекъсвам лекцията, че твърде много кривнах от темата и задълбах.